View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 10 iun 2012, 10:45:57
cris85's Avatar
cris85 cris85 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 mai 2012
Locaţie: Budapesta/Cluj-Napoca, Ungaria
Vârsta: 38
Dieta: Hipocalorica
Date: 173cm, 63.2kg
Mesaje: 222
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 9 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Jurnal Crisssy - ambitie, disciplina si muuulta rabdare

Citat:
Anterior postat de Alexik Vezi mesajul
Buna.

Si eu merg tot dupa principiul pe care l-ai zis tu (dupa o dieta nereusita si efectele aiurea) si mi se pare cel mai bine.
Asa se slabeste sigur

Am o curiozitate ..in/la ce ai dat doctoratul?
Ciao Alexik ,

Bine ai venit pe la mine Sunt de acord cu ce ai zis si eu sunt de parere ca numai cu o dieta echilibrata si sport poti ajunge la greutatea dorita si ceea ce e si mai important, sa o si mentii pe termen lung Eu am avut "niste tentative" acum 4 ani sa incerc si disociata dar dupa ce am inceput sa mananc normal (desi destul de putin, dar variat), s-au pus inapoi si kg alea putine slabite p-atunci Dar, cred ca inarmata cu multa rabdare si ambitie o sa reusim pana la urma .

Doctoratul l-am facut in info la Babes A fost interesant in sensul ca e o lume unde predomina masculii, prin urmare am avut cei mai multi colegi tipi Insa, privind inapoi, pot sa zic ca a fost o perioada frumoasa, eu am pus mult suflet, pasiune si ambitie in tot ce faceam, fie ca era vorba de predat ore sau cercetarea in sine

Te pup & sa ai o zi frumoasa
__________________
Jurnal Crisssy
cris85, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1877 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1360 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1103 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]