View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 21 iun 2012, 16:47:42
Prapadeala's Avatar
Prapadeala Prapadeala este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 20 sep 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Date: 162cm, 57kg
Mesaje: 6.246
Aprecieri acordate: 724
Am fost apreciat(a) de 2.463 ori in 1.495 mesaje
Implicit Re: Alimente naturale - de unde le procuram?

Citat:
Anterior postat de DanielaDa Vezi mesajul
Buna seara fetelor!

Deschid un subiect nou, am cautat prin forum si nu am gasit nimic similar, legat de procurarea alimentelor cat mai naturale.
Spre rusinea mea eu imi fac cumparaturile din supermarchet , deci cele mai multe alimente sunt mai mult ca sigur tratate, aditivate.
As vrea sa imi schimb aceste obiceiuri si sa cumpar cat mai multe alimente de la producatori locali de incredere, avand garantia ca nu sunt produse tratate sau umflate cu hormoni?
Voi de unde va faceti cumparaturile?
Am tot auzit vorbindu-se de branzeturile si preparatele "de la sibieni". Imi poate explica si mie cineva unde ii gasesc pe acesti sibieni?
Eu stau undeva la granita dintre sectoarele 5 si 6. Daca stie cineva sibieni prin zona, please help . Si inca o intrebare: cum imi dau seama ca sunt intr-adevar sibieni si nu e teapa?
O alta intrebare ar fi de unde cumparati carnea proaspata?

Va multumesc!
Daniela, acum am vazut subiectul

De la sibieni (adevarati sau nu, nu stiu, dar imi plac produsele) am un chioscin apropiere de casa. Si eu stau la intersectia dintre sectoarele 5 si 6 si chioscul e pe Bld Ghencea, la capatul lui 41.

Ca si Anca, si eu fac cumparaturi de la Crangasi, de la parter. Am gasit niste chestii gustoase - exemplu, am luat niste muschiulet de por afumat, a fost foarte bun. Eu sper ca a fost si natural si nu i-au fost injectate diverse.

Fructele si legumele le iau fie din piata de la Crangasi, fie sunt tarani care vand pe strada si mai iau si de la ei ca imi e in drum. Ceapa verde doar de la ei o luam, erau batranele care aveau o plasa de ceapa de vanzare si am zis ca astea sunt naturale

Restul cumparaturilor recunosc ca le fac tot din supermarket
Prapadeala, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1898 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1381 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat