View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 23 iun 2012, 19:13:09
bummy's Avatar
bummy bummy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 12 iul 2010
Locaţie: Iasi, Romania
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 178cm, 63.5kg
Mesaje: 147
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal-conturarea siluetei vara- bummy

Citat:
Anterior postat de cris85 Vezi mesajul
Asa e cu sarbatorile astea si eu chiar dupa Pasti am constientizat ca asa nu se mai poate si trebuie sa fac ceva pentru sanatate si silueta . Intr-adevar trebuie sa micsorezi portiile de mancare si sa mananci cat mai echilibrat Sugestia cu iaurtul suna bine, eu inca si acum beau iaurt aproape zilnic sau la micul dejun, cina sau la gustari Ajuta la digestie si e foarte bun In ceea ce priveste sportul, eu am inceput cu exercitii cardio, bicicleta eliptica, banda de alergat si am crescut minutele si nivelul de dificultate in timp. De pe la 5 minute neintrerupt (atata rezistam la primul antrenament), am ajuns acum la 1 ora Nu pot sa zic ca e nu stiu ce realizare, dar exercitiile cardio sunt cele mai utile cand vrei sa dai jos kg si grasime, ca mai apoi sa se continue cu greutati, antrenamente mai solicitante, etc.

Succes in ceea ce ti-ai propus si mai trec pe aici sa vad ce mai faci
Multumesc cris! Am inceput sa beau si eu iaurt de 0.1% sau chefir, pe care le combin cu o lingurita si jumatate de tarate de ovaz care cica arde grasimile. Intr-adevar exercitiile cardio sunt foarte bune si mie imi place sa le fac!
bummy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2207 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1690 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1691 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]