View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 05 aug 2012, 13:13:51
Exp's Avatar
Exp Exp este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt unul dintre slăbuţi!Sunt unul dintre slăbuţi!
Merite:
 
Data înregistrării: 30 iun 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Hipocalorica(densit.calorica mica/volum mare/bogate in fibre si proteine) dar cf Monty(IG+asocieri)
Date: 187cm, 104kg
Mesaje: 645
Aprecieri acordate: 80
Am fost apreciat(a) de 62 ori in 43 mesaje
Implicit Re: Ciclizare calorii

Buna !
Hmm..E bine de stiut ca functioneaza.
Ai urmat exact planul dat de calculatorul de pe site sau pur si simplu in unele zile ai mancat mai mult iar in altele mai putin? [/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Pur si simplu in unele zile am mancat mai mult si in altele mai putin...dar eu nu sunt un exemplu Am facut prostia sa tin nenumarate diete aiurea fapt pentru care metabolismul meu a incetinit...acum ma lupt sa-l pun din nou la treaba prin exercitiu fizic (mers- sport momentan nu am voie datorita unor probleme de sanatate) si marirea treptata a caloriilor ingerate- deci: nu lua cazul meu insa, ar fi bine sa urmezi exact planul de pe site. Tot ce pot spune este ca de cand fac asta, chiar daca nu urmez o dieta in mod strict ci fac doar calculul caloriilor ingerate versus calorii consumate, am inceput sa scad Ajunsesem sa nu depasesc 750-800kcal si sa stagnez.... de aceea repet pentru ca este f.f,. important: urmeaza exact planul dat de calculator si vei obtine rezultate. Nu reduce caloriile mai mult pentru ca vei pati ca mine Spor!
Exp, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Exp, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2366 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1849 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat