View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 09 aug 2012, 19:36:36
DanielaDa's Avatar
DanielaDa DanielaDa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: personalizata
Date: 170cm, 57kg
Mesaje: 881
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Recomandare dieta

Citat:
Anterior postat de Lempicka Vezi mesajul
Buna , fetelor !

Sunt noua pe acest forum si pe aceasta cale vreau sa-i multumesc adminului ca mi-a activat contul si pot lasa mesaje aici.
Exista o gramada de diete si nu pot sa ma hotarasc pe care sa o tin. Speram sa ma ajutati voi. Am 1.64 si 72 de kg ..Imi doresc sa ajung la 55 deocamdata..

De cateva zile am inceput sa nu mai mananc prostii si sa am 3 mese pe zi ..plus peste 2 L de apa zilnic..dar nu tin o dieta anume..doar am eliminat painea , prajelile, dulciurile. Sport nu prea fac..nu stiu, nu sunt destul de motivata..sau fac 2 zile si pe urma o las balta.
Daca aveti si cateva ponturi pentru vergeturi , ar fi perfect ! Am facut niste vergeturi de toata frumusetea de la aceste kg acumulate brusc!

Sper ca nu am gresit locul unde pot face un topic nou..daca da..scuze.
Buna si bine ai venit!

Eu nu prea sunt adepta dietelor. Cred ca cel mai eficient si de durata este sa slabesti invatand sa mananci atat cat trebuie si nu mai mult .
Eu am folosit foarte mult functia meniu de pe site. Avand o baza de date foarte bogata in alimente mi-a fost destul de usor sa imi calculez caloriile ingerate zilnic.
In functie de greutate si inaltime tot la meniu iti calculeaza si cat consuma metabolismul bazal. Am incercat mereu sa mananc in limita lui si sa suplimentez consumul de calorii cu sport.
O alta practica sanatoasa mi se pare cea cu 3 mese + 2 gustari. Mancand mai des ajungi de fapt sa mananci mai putin pentru ca nu apuci sa ti se faca foarte foame si apoi sa infuleci necontrolat . Deasemenea, mesele regulate si dese accelereaza si metabolismul (arderea grasimilor).
Nu stiu cum stai cu consumul de bauturi carbogazoase, dulciuri, patiserie, chipsuri, junkfood dar eliminarea lor sigur va da rezultate.
Ziceai ca nu prea faci sport..incearca sa il introduci trep[tat in rutina aproape zilnica. Prin sport se slabeste frumos. Prin diete minune slabe sanse.
Cat despre vergeturi, masajele cu cafea am auzit ca sunt eficiente dar la capitolul asta nu ma prea pricep .

Spor in ceea ce ti-ai propus!
__________________
Jurnal DanielaDa
De unde procuram alimente cat mai naturale?



Masuratori
18.06 /
25.06 / 02.07 / 16.07
Brat:25cm / 25.5cm / 25.5cm / 25cm
Bust: 87.5cm / 87.5cm / 87.5cm / 87.5cm
Talie: 67cm / 65.5cm / 65cm / 64.5cm
Solduri: 92cm / 92cm / 92cm / 91cm
Coapsa: 53cm / 52cm / 51.5cm / 51.5cm
Burta: 79cm / 78.5cm / 77.5cm / 76.5cm
DanielaDa, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
DanielaDa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1983 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1466 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat