View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 16 aug 2012, 15:40:40
ramosunrise's Avatar
ramosunrise ramosunrise este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 21 apr 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 36
Date: 160cm, 73kg
Mesaje: 23
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Ramona, pofticioasa vesnic la dieta

Buna PUMPKIN, IOSEFAT, multumesc pt. ca m-ati primit, am vazut ca nu sunt singura... nu m-am gandit la o dieta anume, dupa cum am mai zis am incercat tot felul de diete si cam toate sunt la fel...am luat din fiecare cate ceva si am sa aplic la mine...cam toate se bazeaza pe acelasi principiu, 3mese principale si 2 gustari, interzice combinarea unor alimente, minim 2l apa pe zi, asa ca imi voi crea o dieta personalizata pe care o voi respecta... in primul rand trebuie sa elimin din alimentatie painea alba pe care o voi inlocui cu cea de secara sau neagra, faina alba si implicit tot ce tine de ea, prajituri doar ocazional, asta dupa ce voi slai cateva kg. bune, dulciuri, prajelile, de cateva luni nu mai gatesc cu prajeli, sucurile carbogazoase, pastele fainoase, mezeluri cat mai putine, fast food, produse de patiserie, carne de porc, voi incepe prin a elimina aceste alimente si a le inlocui cu cat mai multe legume si fructe, lactate degresate, carne de pui. Ultima masa va fi la 18-19!!!
Voi posta meniul zilnic si daca vreo slabuta are ceva sa-mi zica sau sa ma corecteze vreau sa se simta libera sa o faca.
Am vrut sa incep dieta Rina, dar fiind satula de atatea dietecare nu au avut rezultat sau care nu le-am dus la capat, mi-am zis ca mai bineincep sa-mi formez un stil de viata sanatos, desi la inceput imi va fi greu, decat sa o tot tin in diete...sunt constienta ca uneori voi gresi, dar ma voi indrepta si voi merge mai departe...trebuie sa dau jos aceste 14kg. pe care le am in plus ca sa ma simt eu bine in pielea mea si bineinteles sa ma mentin...
astept sfaturi...dar si critici din partea voastra...
ramosunrise, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1913 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1396 kcal/zi. Pentru a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -670 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de ramosunrise; 16 aug 2012 at 15:43:10.