View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 28 aug 2012, 23:28:17
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnal andreutza georgiana - Un nou inceput

Citat:
Anterior postat de andreutza georgiana Vezi mesajul
Buna! Eu sunt Andreea si sunt noua pe acest site. Inca de mica am avut probleme cu kg, iar acum ca am mai crescut si mi-am dat seama ca nu este bine ceea ce fac si ce mananc, mi-am propus sa dau jos kg acumulate de-a lungul timpului. Am inceput inca de anul trecut cu o dieta, slabisem ceva, dar m-am lasat. De doua saptamani mi-am spus stop! Trebuie sa fac ceva. Nu sunt foarte grasa, dar acele kg in plus pe care le am ma obsedeaza. In primul ran picioarele sunt foarte groase si as vrea niste sfaturi in legatura cu clabitul in jona "de jos" a corpului. Am inceput sa fac sport, sa mananc mai des si cu cat mai multe fructe si am slabit 3 kg. Dar de cateva zile parca nu mai am acea vointa, iar dimineata cand ma trezesc si ma gandesc ca trebuie sa fac acele exercitii...pfff...e foarte greu si de multe ori nu mai fac nimic si ma pun in pat din nou. Fac niste exercitii cu billy blancks...tae-bo care mi se par bune pt ca sunt cardio. Eu am 17 ani si am 1,78 inaltime..cam asa...si acum am 73 kg. In partea de sus a corpului nu am chiar nicio problema, dar dupa cum am mai mentionat picioarele si fundul sunt mai mari.
Avanad in vedere ca as vrea sa mai slabesc 5 kg si familia mea nu are o situatie materiala foarte buna ca sa imi pot permite tot felul de mancaruri....ce ati putea sa imi recomandati sa fac, sa mananc...sau nustiu....niste sfaturi ceva care sa ma motiveze sa continui ce am inceput pentru ca mi-am pierdut vointa si imi este greu :

Multumesc:*
Buna, draga mea Andreea si bine ai venit pe SLabute!Te felicit pentru faptul ca ai ales sa slabesti si te felicit mai ales pentru faptul ca ai ales sa slabesti sanatos pentru a fi sanatoasa
Sa stii ca pentru a slabi nu iti trebuie neaparat multi banuti. Ambitie multa iti trebuie, da. Banii nu cred ca pot fi o problema. Intr-adevar, daca buzunarul permite, poti manca sanatos si alimente diverse, dar trebuie sa ne adaptam situatiei financiare. Cred ca in toate frigiderele gasim legume, o varza, morcovei, mazare sau rosii, castraveti, fructe de asemenea, chiar si doar mere sau portocale ca sunt mai "comune" ca sa zic asa si mai ieftine decat alte fructe, o carnita de pui, fie ea si pulpa, nu doar piept, o punga de cereale daca iti cumperi o sa tii destul din ea ca la micul dejun mananci doar 3-4 linguri, un litru de lapte - o cana pe zi e suficienta la micul dejun. Trebuie doar sa elimini prajelile si fast food-urile, fainoasele si dulciurile, sucurile acidulate si neacidulate din comert si sigur vei reusi. Poti numara calorii, urmarind sa te incadrezi in 1200 de calorii zilnic, sau poti manca in limita bunului simt, fara sa cantaresti, pana cand simti satietate. Neaparat sa te hidratezi bine, minim 2 litri de lichide pe zi (apa, ceai, suc natural). Mananca supe, nu sunt scumpe si sunt foarte sanatoase.
Sportul nu trebuie privit ca pe o corvoada. E distractiv, descarca-ti Turbo Jam, Slim in 6, Zumba, Les Mills sau orice alte filmulete haioase. Nici nu vei simti cand trece timpul practicandu-le si asa imbini utilul cu placutul, ca sa spun asa: te distrezi si slabesti
Te pup!Iti urez multa bafta!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]