View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 12 sep 2012, 15:14:59
strawberry's Avatar
strawberry strawberry este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 iun 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Date: 173cm, 78kg
Mesaje: 129
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit re: Lipsa poftei de mancare

Nu-ti dai seama personal daca esti intr-o depresie sau nu, chiar daca te documentezi pe internet. Asta poti sa verifici cu un doctor specialist
Cat despre problema ta, intr-adevar, nu-i deloc bine ceea ce faci si cred ca totul se datoreaza fricii tale de a nu te ingrasa. Din cate am citit, e singurul motiv pe care-l gasesc in tot postul tau, din pacate.
Daca mananci echilibrat, respecti mesele (minim 3 mese pe zi plus o gustare sau doua) si nu te duci la fastfood-uri prea des, sunt sigura ca nu o sa te ingrasi. Trebuie neaparat sa-ti ridici nr. de calorii pe zi.
Nu se observa consecintele acum, dar se vor simti pe viitor, cand vei imbatrani La un doctor nutritionist ai incercat sa mergi? Sa-ti dea un regim alimentar pe care sa-l respecti astfel incat sa ai nr. minim de calorii pe zi si sa nu te ingrasi?
strawberry, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2375 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1858 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat