Subiect: Jurnal viodel
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 14 oct 2012, 17:43:18
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnal viodel

Citat:
Anterior postat de VIODEL Vezi mesajul
>:d<te pupici si multumesc mult pt ursuleti. Mi-am promis mie ca ma apuc de dieta de luni si tot de luni sa scriu si meniul pe site.
Cu south beach am slabit 4.5 kg in doua saptamani fara pic de sport (imi era fff lene). Ma gandesc ce o sa se intample cand o sa fac si miscare....atunci sa vezi rezultate.... Te pup si weekend placut si tie. >:d<
Bravo pentru minus
Totusi 2kg si ceva date jos/saptamana e cam multisor... se recomanda maxim 1.5... Dar e inceputul drumului, si de obicei asa se intampla.

Eu nu recomand tinerea de diete... intai din proprie experienta, pentru ca am tinut si eu destule si am pus totul la loc ulterior... si apoi pentru ca am citit multisor despre nutritie si alimentatie sanatoasa... efectele dietelor si lipsa carbilor in alimentatie ne priveaza corpul de multi nutrienti si vitamine necesare... dar sunt convinsa ca si tu stii lucrurile astea.Suntem mari si ne asumam propriile decizii sau riscuri...

Iti doresc sa ajungi unde vrei... la greutatea doritasi sper sa revii la o alimentatie sanatoasa cat de curand. Si la sport. Pentru ca un regim de slabire cu rezultate optime si reale - adica scaderea sa se realizeze din depozitele de grasime si nu din apa sau muschi, e necesar sa facem sport. Si ma bucur sa aud ca te vei apuca de luni... Ce anume vrei sa faci? Am vazut ca ai facut mai multe... eu P90X nu am incercat, dar daca l-ai bifat, ai ceva rezistenta, nu gluma! Ca e hard core!


Trebuie sa avem grija de corpul nostru si sa il ingrijim, pentru ca desi acum suntem tineri si nu ne gandim mult la asta, va veni vremea cand unii vor culege roadele unei vieti active alaturi de o alimentatie sanatoasa variata si echilibrata, iar altii nu.

Te pup!

Sper ca nu te-a suparat/deranjat mesajul meu
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]