View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 20 nov 2012, 22:12:21
Radu Cristina's Avatar
Radu Cristina Radu Cristina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 iun 2012
Locaţie: Targoviste, Romania
Date: 170cm, 57kg
Mesaje: 214
Aprecieri acordate: 96
Am fost apreciat(a) de 151 ori in 97 mesaje
Implicit Re: Jurnal Radu Cristina

Buna Claudia !
Nu tin o dieta anume , ci incerc pe cat se poate sa mananc sanatos si de post , pentru ca e postul craciunului si imi doresc foarte mult sa-l tin .
Cred ca fac o mare greseala mancand intre 500-1000 de calorii pe zi dar mai mult nu am cum sa mananc din cauza navetei si timpului scurt pe care il am la dispozitie , si decat sa mananc " prostii " la scoala prefer sa mananc mai putin , dar bun .
Sport fac 1 ora pe zi .( tae bo , hip hop abs, tracy anderson , pilates , aerobic ) Incerc sa le combin doua cate doua , cate 30 minute fiecare pe zi .
Meniul meu zilnic ar arata cam asa : mic dejun - fructe , pranz - mancare facuta de mama ( tocanita de ciuperci/cartofi , piure de cartofi sau supa ) ca gustare i-au un fruct iar la cina incerc sa mananc ceva usor .
In faza de stagnare am intrat cam de 6-7 luni
Greutatea nu e chiar o asa de mare problema pentru mine , insa zona abdomenului imi "pune" moralul la pamant.
Multumesc pentru ca mi-am raspuns la " strigatul meu de ajutor " si sper ca nu te-am plictisit prea tare cu romanul de mai sus . Sa ai parte numai de zile cu soare si multa , multa sanatate ! Te pup





Radu Cristina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2082 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1565 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1308 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]