View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 26 nov 2012, 09:59:20
lumy5's Avatar
lumy5 lumy5 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 09 ian 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 33
Dieta: personalizata,South Beach
Date: 175cm, 75kg
Mesaje: 503
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 28 ori in 19 mesaje
Implicit Re: hello! :)

Citat:
Anterior postat de alexandra94 Vezi mesajul
Buna Lumy!
Eu sunt de fel o mancacioasa foarte pofticioasa! Nu am tinut nici o dieta specifica pana acum, si nici nu cred ca o sa pot face asta. Am incercat decat sa respect anumite reguli simple nutritionale, si a functionat asa pentru cele 20 kg pierdute pana acum. In ceea ce priveste sportul am mers la sala timp de 4 ani, asta m-a ajutat dar nu foarte mult.Traiesc cu impresia ca in acesti 4 ani nu am dat tot ce puteam in ceea ce priveste activitatea fizica! In prezent fac sport acasa, iar de maine am hotarat sa ma reapuc de insanity, am urmat acest program din aprilie pana in iunie si am reusit sa pierd 7 kg, sper ca si de data asta sa aiba acelas efect!

Incearca sa gasesti ambitia necesara de a respecta din nou principiile acelea. si eu cred ca nu sunt niste chestii absurde, mai degraba indicatii santoase, normale. pt ca ai slabit mult intr-o perioada lunga, ceea ce mie mi se pare slabit sanatos. Si eu sunt ffffooarte mancacioasa si pofticioasa, dar TREBUIE sa ne stapanim poftele daca vrem sa fim slabute . Eventual gustam putin, o gurita mica sa ne facem pofta si gata. Si cu sportul, e bine si acasa- atata timp cat ne tinem de el. min 30min de 2-3 ori pe sapt mi se pare ideal.
Sa ai o saptamana frumoasa
__________________
Where there's a will, there's a way


Jurnalul meu
-> http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...eusi-8905.html
lumy5, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2090 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1573 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1316 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]