Subiect: Jurnal BianncaR
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 05 dec 2012, 22:54:05
LOREDANA99's Avatar
LOREDANA99 LOREDANA99 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 16 nov 2011
Locaţie: Panciu, Romania
Vârsta: 35
Date: 168cm, 59.3kg
Mesaje: 10.522
Aprecieri acordate: 10.801
Am fost apreciat(a) de 8.288 ori in 5.264 mesaje
Implicit re: Jurnal BianncaR

Citat:
Anterior postat de BianncaR Vezi mesajul
Heei!! Multumesc frumos penntru raspuns deja ma simt mai linistita,mai in siguranta. Referitor la sport, nu sunt eu vreo atleta de felul meu..insa am perioade..si variaza in functie de starea mea psihica; atunci cand sunt mai linistita,mai optimista fac sport cam in fiecare zi (bicicleta) insa in perioadele cand devin obsedata, daca pot spune asa, incep sa mananc tot ce imi iese in cale si bineinteles ca nu fac nici sport.
Caloriile..pft vechile mele prietene..nu imi cantaresc mancarea decat atunci cand reusesc sa mananc "corect"..insa avand cam 5 ani de cand ma chinui cu diferite diete le cantaresc si calculez din ochi..dealtfel pot spune ca sunt un fel de calculator nutritional uman chiar si in momentele cand mananc mult prost si fara rost in gand tot tind sa aproximez gramele si numarul de calorii
Legat de cele 53 de kg, ele nu sunt un target fix..e o cifra orientativa..cand o sa fiu multumita de mine o sa ma opresc cu siguranta, indiferent ce ceea ce arata cantarul.


Multumesc pentru primire!! Aceeasi problema cu "grasimea pufoasa" o am si eu..insa asta e doar vina mea pentru ca sunt ca un yo-yo saptamana asta e totul ok, mananc corect, slabesc 1-2 kg, iar saptamana viitoare mananc fara sa mai gandesc si baaam x_x mai pun 3-4 kg..si acest cerc vicios continua de aproximativ 5 ani si eu nu mai reusesc sa imi gasesc locul. Ma simt atat de rusinata de corpul meu si in general de tot ceea ce tine de mine incat sunt zile in care pur si simplu refuz sa ma merg la facultate pentru ca m-am saturat sa ma chinui, sa ma ascund gandindu-ma ca poate devin invizibila si lumea nu va observa tot acest "surplus".
Dieta..hm nu m-am hotarat inca, insa oricum le-am incercat pe majoritatea si vad ca am ramas tot la fel

Sper sa mai treceti pe aici..imi face bine sa scriu tot ce am pe inima,simt ca ma descarc si pot judeca mai limpede
Imi amintesc de perioada in care trebuia sa ma imbrac sa merg la servici...era mereu un chin...nimic nu-mi venea bine, burta se revarsa, ma enervam...cu vointa am reusit sa depasesc aceasta perioada si sa ma simt bine in pielea mea...acum nu ma mai stresez dimineata...totul este sa vrei! nici eu nu sunt o mare sportiva, la mine dieta a fost cheia...insa am realizat ca oricat as slabi fara sport nu pot avea forme armonioase...asa ca incerc sa recuperez la acest capitol! daca ai intrebari sau te pot ajuta cu ceva te astept si la mine in jurnal! noapte buna
__________________

„Pacea vine dinăuntrul tău, nu o căuta în afara ta.” Buddha
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...a99-11089.html
LOREDANA99, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
LOREDANA99, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1801 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1284 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 768 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]