Subiect: Jurnalul Dianei
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 05 dec 2012, 23:05:47
LOREDANA99's Avatar
LOREDANA99 LOREDANA99 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 16 nov 2011
Locaţie: Panciu, Romania
Vârsta: 35
Date: 168cm, 59.3kg
Mesaje: 10.522
Aprecieri acordate: 10.801
Am fost apreciat(a) de 8.288 ori in 5.264 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Dianei

Citat:
Anterior postat de dianeee Vezi mesajul
Ca orice femeie ce a implinit 30 ani, am constatat ca e din ce in ce mai greu sa mananci orice iti pofteste inimioara si sa ramai la fel de supla. Sunt o mare mancacioasa, as putea spune adepta " Traiesc ca sa mananc si nu mananc ca sa traiesc" Ehhh , macar recunosc care imi sunt viciile...
Bun , ideea e ca de cand ma stiu am putut jongla linistita cu orice fel de mancare si orice fel de ciocolata, mai ales. Am fost o fericita, insa la suma rotunda 30 si rotunjimile siluetei m-au acompaniat.
In momentul de fata , am 182 cm si 68 kg. Stiu, situatia nu e grava, dar nu as lasa-o sa se agraveze . Am nevoie de ajutorul vostru , pentru ca nu sunt genul care sa bea apa plata si sa manance fructe si sa se simta si implinita.
Sunt lesinata dupa dulciuri si oricat am incercat parca nu reusesc sa ma simt implinita daca nu mananc ceva dulce intr-o zi. Oare exista retete dietetice de dulciuri?
Greutatea la care doresc sa ajung este 62 kg. Miscare fac cam de 3 ori pe saptamana : zumba, step kick, pilates, spinning in functie de chef.
Am mare nevoie de sfaturile voastre, sa reusesc sa o las mai moale cu dulciurile si sa ajung la greutatea dorita. Va multumesc anticipat
Buna Diana! Bine ai venit! Nu sunt cea mai mare devoratoare de dulciuri dar pe mine dieta low carb m-a ajutat sa scap de "poftele nebune" de dulciuri!! mult succes!!!
__________________

„Pacea vine dinăuntrul tău, nu o căuta în afara ta.” Buddha
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...a99-11089.html
LOREDANA99, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
LOREDANA99, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1801 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1284 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 768 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]