View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 02 ian 2013, 21:07:23
Youlightupmyworld's Avatar
Youlightupmyworld Youlightupmyworld este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2012
Locaţie: Craiova, Romania
Dieta: Orice se potriveste :))
Date: 165cm, 85.7kg
Mesaje: 158
Aprecieri acordate: 28
Am fost apreciat(a) de 31 ori in 30 mesaje
Implicit re: Jurnal de slabit "Un nou inceput" - Youlightupmyworld

Citat:
Anterior postat de oanna14 Vezi mesajul
Buna !(scuze,inca nu iti stiu numele,dar sper ca il voi afla)
Ma bucur sa vad ca esti ambitioasa si ca esti dispusa sa faci anumite sacrificii pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus.
Din ce ai spus tu reiese ca esti cam de seama meaSi eu m-am chinuit si ma chinui de ceva timp sa scap de kilogramele in plus.
Ai luat o foarte buna decizie in momentul in care te-ai hotarat sa nu urmezi o dieta anume;dar sa stii ca daca vrei sa te mentii dupa ce slabesti,trebuie sa adopti un stil de alimentatie echilibrat.Nu-ti face griji,organismul tau se va obisnui.Spre exemplu,eu am tinut Rina si timp de 2 luni am mancat doar fructe la micul dejun.Acum,dupa cateva luni bune,nu pot consuma decat fructe la micul dejun pentru ca asa m-am obisnuit.
Imi place ca ai luat initiativa in ceea ce priveste sportul!Bravo!
Un singur sfat: Slabeste incet si sigur !!
Pupici
Buna Oana :*. Pai ma cheama Ana, am uitat sa mentionez la inceput. Da, mi-am dat seama de greselile pe care le fac in alimentatie si de maine o sa imi repet mereu ca trebuie sa fac o schimbare. Cu ambitia nu stau foarte bine, dar se apuca si mama cu mine si cu ajutorul vostru o sa imi fie mai usor. Vroiam sa ma apuc si eu de Rina, insa am probleme cu stomacul si nu pot sa mananc multe fructe, asa sunt de cand eram mica . Oricum o sa urmez WW pana la urma. Te pup si mersi pentru comentariu :*
__________________
Jurnalul meu
Youlightupmyworld, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1889 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1372 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1115 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]