View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 05 ian 2013, 10:26:25
stroemirela's Avatar
stroemirela stroemirela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 03 ian 2013
Locaţie: Zaragoza, Spania
Vârsta: 37
Date: 155cm, 69.5kg
Mesaje: 27
Aprecieri acordate: 14
Am fost apreciat(a) de 9 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Jurnal stroemirela

Buna jurnal!
Pentru azi mi-am propus sa mananc mai sanatos decat ieri, am fost aseara si am facut piata: piept pui, carne vita, paine integrala, multa salata, oua, zaharina, lapte semidegresat, marmelada fara zahar, cereale etc. acum trebuie sa-mi pun la punct dieta Montignac, daca e cineva care ma poate ajuta, as aprecia tare mult.
Azi nu pot merge la sala, o am pe mandra acasa si nu am cu cine s-o las, trebuie sa caut exercitii care se pot face in casa. Am deja o febra musculara care ma omoara... prin toate partile corpului. Asta inseamna ca se fac simtite eforturile mele fizice sau doar ca nu am stiut cum sa le lucrez?
Se pare ca exista probabilitatea sa fi ramas insarcinata, trebuia sa-mi vina ciclul ieri si nici azi nu mi-a venit si am un ciclu foarte regulat... poate ca in sfarsit ii facem Biencutei un fratior :d.. incercam deja de ceva timp, am ramas o data in decembrie anul trecut, fix de Craciun si am pierdut sarcina in Februarie Aveam primul control pe 10 Februarie, ziua in care aveam proba practica pentru permisul de conducere, permisul l-am luat, la 9 mi-au spus.. dar sarcina o pierdusem, la 10 mi-au spus, a fost o zi crunta Sper doar acum sa fi ramas insarcinata si sa nu trebuiasca sa renunt la dieta... gravidutele care tin dieta cum se descurca?
Trebuie sa-mi fac un meniu pentru azi, o sa caut prin meniurile voastre sa vad de unde ma pot inspira, de preferinta din dieta Montignac. Micul dejun deja il am pregatit: ceai verde cu zaharina, o felie de paine integrala cu marmelada fara zahar, iar in restul zilei nu m-am decis.. ma documentez.
Va invit la mine in casuta la o cafea, pentru doritoare fac orice tip de cafea
__________________
Jurnal stroemirela
stroemirela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1816 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1299 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 525 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]