View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 14 apr 2013, 19:58:38
jess's Avatar
jess jess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 10 apr 2011
Locaţie: portugalia, Portugalia
Vârsta: 30
Dieta: personalizata
Date: 162cm, 54kg
Mesaje: 1.680
Aprecieri acordate: 130
Am fost apreciat(a) de 164 ori in 128 mesaje
Implicit Re: Trust me...I'm fat...Jurnal Alexa, cu burtoi!

Citat:
Anterior postat de alexandra123 Vezi mesajul
Buna fetelor...m-am intors cu coada intre picioare, vine vorba. Poate unele din voi va mai aduceti aminte de mine...am slabit frumos...anul trecut...e doar trecut din pacate. Mi-am deschis jurnal nou celalat s-a arhivat si nu stiu ce trebuia sa fac sa o recuperez.
Sa trecem la povestea mea trista, de prea multa bucurie ca in sf sunt si eu slaba 55 de kg...WOW, am plecat la iubi in Germania...m-am mentinut bine pana, dar din pacate a trebuit sa parasim Germania si pana in toamna am acumulat aproximativ 20 de kg, defapt 19, nu ma mai interesa nimic, am trecut intr-o perioada mai urata...nu aveam de munca, parinti mei nu prea mai castiga ca inainte, intr-un cuvant nea trosnit criza! In Ianuarie, cand lucrurile s-au mai imbunatatit, am intrat intr-o farmacie, hopp un cantar, m-am cantarit si am vazut ca am 74 de kg, m-am simti oribil, vreau sa zic ca inainte la 74 de kg aratam, mai a om si eu, dar atunci zici ca aveam 90, eram certata cu oglinda! In ianuarie m-am apucat de sala, o luna...dupa nu mi-am mai permis din cauza locului de munca, ajung seara tarziu acasa nu am timp de nimic, totusi cand avem putin timp faceam sport. Am facut faimosul insanity, aproape am terminat cele 2 luni dar rezultatele nu au fost tocmai ca in videoclipurile de pe youtube, nu pot sa zic ma simt mai in forma, am capatat niste musculeti sub stratul de grasime de cateva , dar burta pe care am achizitionat-o, nu vrea sa ma mai paraseasca. Acum sunt undeva pe la 71 de kg, nu mai am cantar in casa, asa ca ma cantaresc rar...si plus de asta am o problema cu mancarea, toata ziua la munca, mananc aiurea, multi carbohidrati, si cu sportul seara la ora 22, 23 nu sunt tocmai plina de energie. Poveste cam trista, am apelat la voi din nou, pentru ca cu ajutorul vostru am reusit prima data. Desi nu m-ai stiu ce pot sa fac, sunt libera doar Duminica, in restul saptamani stau pe un scaun si vb la telefon, nu e tocmai miscare. Sunt super dezamagita, si sincer pana acum nu am avut curaj sa va scriu si mie rusine sa discut cu oricine despre asta.
Heyyy, ma bucur tare mult ca ai revenit. Hai ca ai reusit odata, o sa reusesti si a doua oara. Aminteste-ti de tine cand erai slabuta, tin minte acum 1 an ti-am cerut ceva sfaturi, nu lasa femeia frumoasa din tine ascunsa dupa niste kg in plus. Gateste-ti seara pentru a doua zi. La cina maninca supe, salate si nu fa foamea oricat de mult ti-ai dori sa slabesti. Ai grija sa papi in prima parte a zilei. Hai ca ai alternative sanatoase sa-ti iei la serviciu: mar, banane, nuci, migdale, crackeri din secara cu tofu, urda, branza, legume la caserola. Orice e posibil, numai ambitie sa ai.
Daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva sunt aici. Ieri eram si eu tare suparata ca nu mai slabesc desi maninc sanatos
__________________
I´m sexy and I know it!
jess, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Extem activ, este de 2363 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1846 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1847 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]