View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 06 mai 2013, 06:45:15
marianet's Avatar
marianet marianet este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 07 oct 2012
Locaţie: Jud. Alba, Romania
Dieta: Mentinere
Date: 175cm, 62.5kg
Mesaje: 94
Aprecieri acordate: 35
Am fost apreciat(a) de 46 ori in 26 mesaje
Implicit Re: dukan - faza 1 -atac - intrebare

Citat:
Anterior postat de Adina14 Vezi mesajul
Poate va suna nepoliticos si imi cer scuze pentru asta, dar tu vrei sa scapi de toate kg plus in doar 4 zile, din moment ce ( sunt sigura) ca le.ai pus probabil intr.o perioada muuuult mai indelungata de timp?
Nici macar nu.i vad rostul faptului de a te cantari zilnic si probabil si la ore diferite. As crede ca e prea des si sa te cantaresti o singura data pe saptamana, din moment ce pot exista fluctuatii de greutate oricand din princina retentiei de apa si a menstruatiei.
Ar trebui sa tii cont de faptul ca in mod normal si sanatos, poti slabi 0,5-1,5kg pe saptamana. La inceputul oricarei diete poti slabi mai mult, intr.adevar, daca faci schimbari majore dpdv alimentar sau al activitatilor zilnice, dar dupa o perioada nu te mai poti astepta sa scazi 3kg intr.o zi.
De fapt, Dukan recomanda cantarirea zilnica in atac pentru ca te motiveaza Dar, intr-adevar, Maimuta a pierdut foaaaarte mult in 2 zile, eu as fi sarit intr-un picior de fericire in,locul ei, nici prin gand nu mi-ar fi trecut sa ma deprim ca n-am mai dat alte 3 kg si in urmatoarele 2
Răspuns cu citat