Subiect: Jurnal Suzi ^_^
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 21 aug 2013, 20:24:53
chibiusaify's Avatar
chibiusaify chibiusaify este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 09 aug 2013
Locaţie: Slatina, Romania
Vârsta: 25
Date: 169cm, 60kg
Mesaje: 16
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal Suzi ^_^

Hei!
Nu e tot ce mancasem in acea zi, abia trecuse pranzul. Eu nu ma infometez niciodata.. Mi-ar fi mila de organism sa-l infometez Mai iau un fruct ceva si tot nu stau nemancata .. Nu prea am fost multumita de ce am mancat in ziua asta..
Paii meniul de azi cam ar fi asta:
1. Mic dejun: 2 prune mici, Baton Musli cu nuci, Iaurt 0,1% grasime cu fulgi de ovaz si 2 pere.

--Gustare--: Seminte de floarea soarelui raw, 2 pere

2. Pranz : O felie de rosie [o gasisem pe masa ramasa]
Piept de pui (vreo 170g) cu salata de vinete[fara maioneza]

--Gustare--: Struguri si muulte prune. prunele nu sunt asa zemoase, adica bine facute sau mari.

3. Cina: Piept de pui (mai ramasesera vreo 20g)
O felie de paine neagra cu pate vegetal de masline, pe deasupra cu castravete. (sunt obsedata de asta)
siiii...
2 CLATITE. [fara oua in compozitie] una cu mere si una cu miere.
Stiu x_x foarte proasta alegere, mai ales ca era seara. M-am simtit deja extrem de prost dupa ce le-am mancat.. Ma enervase o chestie minora si le-am luat repede... Macar n-au avut oua... Dar oricum am avut apoi impresia ca mi-am stricat tot regimul fiindca le-am mancat. dar dupa mi-am revenit ca am mers la sala

Sport: 40 minute pe banda de alergat, cu 3 minute incalzire mers usor, si 3x pauze de cate 3 minute mers usor. In rest vitezele au fost de 8.5, 9 si 10.

Cam multe fructe stiu.. Ne-a dat tataie fructe cat pentru un an si ma tenteaza Zilele viitoare o sa incerc sa evit sa mananc asa multe, si desigur de dulce dulce nu ma mai ating cel putin o saptamana..
Sincer dupa atata lupta cu kg, a inceput sa-mi fie scarba de orice tip de carne, mai ales de pieptul de pui. De aia nu prea mai mananc carne/peste decat de vreo 2 ori pe saptamana.. Dar in schimb mananc soia :X lapte, branza dietetica dar mai rar, oua, nuca de cocos etc etc.
In meniul de ieri au lipsit mai multe fiindca m-au luat repede parintii cu hai la tara si acolo nah nu prea am avut din ce alege, n-am fost in 'mediul' meu.

Multumesc tuturor de sfaturi.
Am fost sa alerg si pe afara.. Dar singura nu mai imi vine.. plus ca daca alerg afara mi se pare ca nu tin viteza bine si alerg prea incet cateodata, asa alergand pe banda vad ce viteza ce timp si sunt mai sigura, plus ca pot avea o sticla de apa langa mine si sa fac pauza cand obosesc, sa beau, mai ma sterg cu prosopul.. lucruri care nu le pot face alergand afara. Oricum acum incepe scoala si o n-o sa ma mai duc asa des la sala, cred ca maxim de 2 ori pe saptamana. Dar in schimb am de mers jumatate de ora zilnic la dus si la intors la fel, pana la liceul meu. [sunt a 9a ieee]. Deci o ora de mers fac tot fac asigurat in fiecare zi.

Ca de final.. cum vi se pare meniul meu de azi? Astept pareri/sfaturi/critici orice e bun :3
chibiusaify, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1887 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1370 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1113 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]