Subiect: Urasc cardio
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 24 feb 2014, 09:30:55
Simmonne's Avatar
Simmonne Simmonne este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 02 nov 2012
Locaţie: Alexandria, Romania
Vârsta: 36
Date: 164cm, 58.8kg
Mesaje: 55
Aprecieri acordate: 18
Am fost apreciat(a) de 42 ori in 29 mesaje
Implicit Re: Urasc cardio

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul


Cardio nu este esential pt topirea grasimii, ci dieta. Ce inseamna pt tine "doar prin tonifiere nu arzi suficiente calorii cat sa topesti grasimea"? Stii ca dupa o sesiune de ex cu greutati sau de HIIT ai metabolismul accelerat pana la 48 de ore, pe cand dupa o sesiune de cardio (aici nu intra HIIT pt ca este din cu totul alta poveste, cea de mai devreme..) nu mai arzi nimic extra?
Stiu foarte bine ca dieta este esentiala, banuiesc ca toata lumea stie si procentele 80% dieta si 20% exercitiu fizic. Stiu foarte bine si ca se ard grasimi dupa exercitii de weight lifting si HIIT pt. ca si eu le practic. Intrebarea ei era daca poate slabi si fara cardio. Da, se poate slabi, dar cu piele lasata si muschi care nu se vor vedea, si cred ca nimeni nu isi doreste asta. Referitor la cardio: alergatul, ridicarea greutatilor, HIIT iti ridica pulsul? Evident ca da. Toate exercitiile care iti ridica pulsul=cardio.
__________________
Jurnal Simona
Simmonne, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1976 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1459 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1072 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Simmonne:
VIODEL (24 feb 2014)