View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 01 apr 2010, 11:19:09
Deep's Avatar
Deep Deep este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuţ în trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 24 feb 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 42
Dieta: intermittent fasting
Date: 177cm, 85.7kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit

Vreau si eu sa adaug cate ceva la ce a spus slabuta.
Schumi, nu stiu cat de sanatos este sa slabesti atat de mult intr-un timp atat de scurt. Atunci cand slabesti asa drastic nu ai timp sa-ti schimbi obiceiurile alimentare, asta necesita timp si vointa. Plus, inca un lucru foarte important: sa spunem ca reusesti sa slabesti cat iti propui, vei fi fericit atunci cand te urci pe cantar, insa vei avea o mare problema inestetica cu surplusul de piele. Atunci cand slabesti rapid, pielea nu are timp sa se tonifieze si sa se contracte odata cu pierderea grasimii. Sfatul meu este sa iti acorzi o perioada ceva mai indelungata pt a slabi, iar pe langa antrenamentele de cardio (alergare, bicicleta) sa faci si putin forta (nu mult, maxim 30 min per antrenament, de 2-3 ori pe saptamana si greutati usoare spre medii). Exercitiile de forta te ajuta sa pierzi mai mult din grasime fara sa pierzi muschi si de asemenea ajuta pielea la refacere.
Legat de dulciuri, sa stii ca toti avem problema asta. Este practic imposibil sa nu te atingi de dulciuri, mai ales ca organismul are nevoie de glucoza pentru a functiona optim. Trebuie doar sa stii sa te opresti la timp. Eu, spre exemplu, mestec guma (sugar free) ca sa-mi treaca nevoia de dulce si de multe ori reusesc. Si apa, multa apa.
Deep, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2422 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1905 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat