View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 10 mai 2015, 09:57:03
miaumiau's Avatar
miaumiau miaumiau este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 20 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: hipocalorica teoretic;de bun simt practic
Date: 181cm, 69.5kg
Mesaje: 359
Aprecieri acordate: 150
Am fost apreciat(a) de 342 ori in 201 mesaje
Implicit Re: Jurnal "de data asta trebuie sa reusesc!"

Michelina, multumesc mult de ideea cartii. Oare este postata si pe site ? Am gasit un clip pe youtube in care autoarea expunea principiile. Foarte adevarat ce zice. Chiar ma intrebam de multe ori "oare colegele/prietenele mele cum/ce/cand/ de ce mananca, cum stiu sa se opreasca?" etc. Mi se pare asa lucru important si consumptiv toata treaba asta care pentru majoritatea vine natural.

Lucia-1. sentimentele sunt cred ca comune multora care fac asta : plictiseala, senzatie de singuratate, oboseala, neavut chef de facut ceva si amanat, furie ca nu slabesti (paradoxal), frustrare pe alta linie. La mine cele doua mari triggere sunt oboseala si frustrarea ca nu slabesc; sau cand slabesc ma culc pe o ureche si iara o dau in binge.
2. Mai demult intr-adevar recurgeam la asa-zisele mecanisme comprensatorii. De ceva vreme mi-am dat seama ca nu sunt o solutie si oricum si-au lasat amprenta asupra organismului meu.
Asa ca acuma ce imi ramane de facut e sa mananc sanatos si sa duc o viata activa.
Ieri a fost in sfarsit o zi acceptabila, dupa un calup de zile dezastruoase. Azi am adunat deja destule calorii, cat multe fete de aici pe toata ziua, dar nu in context de binge. Sper sa nu cedez ispitei 'totul sau nimic' mai incolo.

Multumesc de reply si incurajari! O zi frumoasa si linistita tuturor slabutelor!
miaumiau, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
miaumiau, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1780 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1263 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1006 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]