View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 02 mai 2016, 00:53:26
bathsheba20's Avatar
bathsheba20 bathsheba20 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 29 iul 2010
Locaţie: Londra, Anglia
Vârsta: 35
Dieta: hipocalorica
Date: 172cm, 80kg
Mesaje: 972
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 22 ori in 11 mesaje
Implicit Re: O noua viata....din nou

Citat:
Anterior postat de mika_me Vezi mesajul
Buna Bathsheba si bine ai revenit in comunitate!

Pe data de 25 august 2009 ...ma inscriam pe acest site si incepeam prima dieta serioasa din viata mea...hipocalorica..Fara infometare, fara alte prostii..Doar numarat de calorii si tae bo cardio dimineata si seara..Porneam de la 65 de kg...si mi aduc aminte ca am reusit atunci...in cateva luni sa ajung la 56 de kg...Evident ca nu m am mentinut...am avut slabiri si ingrasari repetate...Cu fiecare dieta incepeam sa imi pierd rabdarea...renuntam foarte usor...si nu recastigam doar kg pierdute ci si cateva extra.
Suntem in 2016 si am ajuns la 91 de kg...si obosita psihic...Ca si tine...am simtit ca e o sloutie foarte buna sa revin in sanul comunitatii care m a primit de fiecare data cu bratele deschise...mereu incurajata si nu blamata...Unele fete cunoscute in 2009 inca sunt pe aici...unele s au mentinut..altele s au mai ingrasat...Toate insa ducem o lupta continua si toate luptam pentru un singur scop..Sa fim in primul rand sanatoase si in al doilea rand...sa devenim cea mai buna versiune a noastra

Am inteles care e planul tau cu miscarea...insa dpdv al alimentatiei ce schimbari esti dispusa sa faci pentru a ti atinge scopul? Din proprie experienta iti spun ca slabitul presupune 80% dieta si 20% sport...

Multa bafta...vointa si determinare! E greu dar nu imposibil!!
Buna Mika! Multumesc frumos pentru primite, inseamna mult pentru mine numai stiind ca fac parte din nou din aceasta comunitate care in 2010 m-a ajutat! Stiu ce inseamna nenumaratele slabiri si ingrasari...si dezamagirea cand iti dai seama ca iar te-ai lasat dusa de val si ca trebuie sa o iei de la capat etc.
Pai din punct de vedere al alimentatie voi incerca pe cat posibil sa mananc cat mai multe legume si fructe, piept la gratar si peste. Practic voi manca sanatos cum se numeste aceasta dieta. Din pacate sau fericire nu am fost niciodata capabila sa ma tin de o dieta drastica sau care sa imi excluda total anumite alimente elemente dina limentatie, de ex fara carbohidrati deloc sau numai proteine etc. vreau sa ma simt relaxata si fericita sa trec prin acest proces din nou. Voi evita dulciurile si grasimile , paine, paste etc bineinteeles sau voi incerca sa gasesc variante cat ma sanatoase pentru ele. Ceea ce mi-as dori este sa fac din aceasta dieta un mod de viata din nou si sa nu ma mai abat de la el. Dupa cum am spus si in postul de inceput , un lucru buna r fi ca si partenerul meu incearca sa slabeasca deci nu voi avea tentatii prea multe.
Cum merge pana acum procesul tau?Tu ce dieta ai adoptat ?
__________________
Don't dig your grave with your own knife and fork
In cautarea corpului visat - Jurnal bathsheba
bathsheba20, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2389 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1872 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 840 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]