View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 12 mar 2009, 22:03:36
Roxana's Avatar
Roxana Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 feb 2009
Locaţie: Göteborg, Suedia
Vârsta: 35
Dieta: personala
Date: 166cm, 74kg
Mesaje: 1.273
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul
Roxana, multe din retetele care le-am trecut la Categoria Retete Dietetice, au fosr incercate nu numai de mine dar si de alte fete, consulta fiecare categorie si vei vedea ca despre unele chiar am discutat. Eu fac salau la gratar cu ananas, Ciorba de perisoare dar cu carnea tocata in casa si mai sunt acolo, le-am trecut si caloriile si modul de preparare. daca mai testez o reteta o trec imediat acolo ca sa puteti si voi incerca.

Ce este sos instant? la pliculet? nu e cam daunator, si cu e-uri?
Calorile ce le contin aceste sosuri difera...in fuctie de sos, din ce am citit eu pe cutie nu contin ingrediente daunatoare si se prepara cu lapte 1,5 sau apa...unele cu ff putin margarina....folosit doar ...,,pentru a da gust mancarilor,, nu dauneaza siluetei,insa consumat in cantitati mari poate fi un adevarat inamic....
Am citit aseara cateva din retete....par foarte interesante si o sa le incerc si eu!
Tu in cat timp ai reusit sa scapi de aceste kg si dupa ce ora numai mancai....eu iau masa pana in 18,ultima masa o iau la servici si nu am o ora anume...o pot lua si mai devrem---iar cand ajung acasa,numai manac mancare,in schib mananc fructe...mere cel mi des si foarte multe,uneori si pere,portocale etc....si as vrea sa stiu daca aceste fructe mancate seara,ora 20,21....imi pot dauna incercarii mele de a slabi!
Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2491 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1974 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1975 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]