View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 23 apr 2010, 13:49:43
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Tot ce mananc se depune :(

Bine ai venit printre noi Dorutzasau mai bine zis bravo pentru curajul de a ne scrie

Dieta pe care vrei sa o alegi sau la care tre sa te gandesti sa o urmezi trebuie sa nu te faca sa te gandesti efectiv ca esti la dieta, cel putin nu obsesiv. Daca ti-ai face un jurnal te-as ruga sa pui un exemplu de meniu cu ajutorul calculatorului caloric din site ca sa-mi dau seama cam ce papi tu zilnic (cand nu esti la dieta), cat papi si ce contine ce papi. Asta ar trebui sa fie primul pct de pornire. Depistarea unei diete cat mai apropiata de cum papi tu acum.

Pasul doi este motivarea. Motiveaza-te la orice pas si cu orice. Te-as ruga sa-mi zici 5 motived pentru care tu vrei sa slabesti. Si tot ca rugaminte pentru a te ajuta pe tine insuti sa slabesti este de a-ti pune hartiute pe frigider cu citate sau cu dieta sau cu orice te-ar ajuta ca sa nu deschizi zi de zi si in orice moment frigiderul. Uite aici sfaturi cu duiumul cum se motiveaza fetele in diferite situatii Motivatie

Pasul trei este sa te faci cunoscuta si prietena cu sportul. Eu nici in ziua de azi... nu am fost o singura data la sala de cand ma lupt cu kgDeci nu tre sa arunci banii pe geam cand poti lucra frumos si acasa. Pentru moment incepe cu un sport gen Start walking sau alergat pe afara...sau mers efectiv dimineata si/sau seara de cca 40 minute.

In rest...te asteptam cat mai mult in comunitatea noastra si poate chiar cu un jurnal ca sa te putem ajuta cat mai concret si monitoriza cat de cat zilnic. Plus ca vor sari mai multe slabute in devenire in ajutor.

Mult succes
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]