View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 30 apr 2010, 18:38:35
AndreeaOana's Avatar
AndreeaOana AndreeaOana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 31 mar 2010
Locaţie: Roman, Romania
Vârsta: 30
Date: 178cm, 71.5kg
Mesaje: 33
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: AndreeaOana-Nu sunt grasa...sunt doar prea scunda pentru greutatea mea...

Cu sucurile nu am nicio problema.Le-am eliminat de mult timp.Beau doar foarte rar. Si nici cu prajelile pentru ca sora mea are probleme cu stomacul si mama face doar mancaruri fierte, la gratar sau la cuptor.Dar cu dulciurile este alta problema...De fiecare data cand vine de la serviciu aduce ceva bun.Si nu pot sa ii zic sa nu mai aduca pentru ca sora mea nu are nicio problema cu asta.O asteapta de fiecare data cu multa bucurie, sa vada ce a adus.
Cu sportul nu prea ma impac eu.Adica acum am inceput sa fac dimineata inainte de scoala cate 20-30 de minute jogging.Vreau sa imi maresc rezistenta, sa ajung chiar la 40 de min.Dar in rest nu imi place sportul.Si la scoala incerc sa ma eschivez la ore cand jucam volei.Nici sa ma tai n-as face sport.Mi se pare asa de plictisitor si greu, obositor si ineficient...chiar daca alternez exercitiile. In schimb imi place sa ma misc in aer liber, si chiar iubesc joggingul desi uneori am o febra musculara de ma doare capul si de-abia pot sa ma misc...
__________________
Andreea Oana
AndreeaOana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2354 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1837 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1063 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]