View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 01 mai 2010, 08:29:58
GabrielT's Avatar
GabrielT GabrielT este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuţ în trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Slobozia, Romania
Vârsta: 34
Date: 170cm, 77kg
Mesaje: 4
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Thumbs up Re: Continut redus de carbohidrati

va multumesc... nu am stat sa citesc toate informatiile de pe site asa ca nu am dat peste informatile respective...

Oricum sunt hotarat sa incerc o dieta low carb, incerc sa mananc sub 100 in fiecare zi. Acum 2 ani am incercat o dieta cu putine grasimi si surpriza, chiar a mers dar p langa dieta ma duceam la sala unde trageam din greu vreo 2 ore p zi si alergam in jur d 10 ture d stadion, faceam asta d vreo 5 ori pe saptamana, mersese, ajunsesem la 63-64 d kg dar ajunsesem la un punc unde nu mai puteam sa slabesc grasimea dar un plus era ca eu inca puneam masa musculara... asa ca m-am lasat( din mai multe motive, mai duceam lipsa si de timp liber, liceu alea alea) si d atunci am mancat fara sa ma uit ce mananc, si m-am ingrasat aproape 10 kg...

De cand am vazut filmul asta:" Fat Head"-->>YouTube - Why You Got Fat <<-- am inceput sa ma nanc fara carbohidrati, si acum nu mai imi e asa foame mereu( nu stiu dak e din cauza efectului placebo sau din cauza ca strategia asta chiar merge) dar important este ca merge.
GabrielT, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2004 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1487 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat