View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 11 mai 2010, 16:22:42
luci's Avatar
luci luci este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: braila, Romania
Date: 162cm, 71kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Vreau sa slabesc la burtica si coapse

Citat:
Anterior postat de LicuriciColorat Vezi mesajul
buna Luci si bine ai venit
cu o alimentatie sanatoasa si cu sport vei reusii sa dai frumos jos kg care te deranjeaza mai ales ca ai putine
in primul rand am auzit de la fete ca dieta south beach te slabeste frumos la burtica
iti recomand sa faci sport,dar nu orce sport,poti sa bagi si 300 de abdomene ca no sa slabesti,trebuie mai intai sa dai jos cu ajutorul exercitiilor de tip cardio:stepper,bicicleta,alergat sau banda,tae-bo,....din proprie experienta si ceea ce ma ajuta pe mine iti recomand cu incredere tae-bo si hip-hop abs,eu am slabit prin septembrie foarte frumos la burtica cu ajutorul cordei....saream corda cam 25min zilnic......sa ne tii la curent cu vesti despre tine
wow...iti multumesc pentru sfaturi...sunt f incantata de ele. imi pare bine ca v-am gasit si cu siguranta va voi da vesti.
...referitor la alimentatia sanatoasa ai perfecta dreptate...am fost adepta ei cativa ani buni, timp in care nu aveam pb mari, dar, de cand am mai scapat si la alte mancaruri mai putin sanatoase sau deloc, am ajuns sa depun grasime la burta...de imi vine sa o dau jos nu stiu cu ce... nu e exagerat de urat dar nu ma simt eu confortabil, nu mai sunt eu. si cu sportul e mai mult decat ok.
luci, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1490 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 973 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat