Subiect: Tips & Tricks
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 29 mai 2010, 00:07:18
NeutriD's Avatar
NeutriD NeutriD este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuţ în trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 28 mai 2010
Locaţie: Bucharest, Romania
Vârsta: 35
Date: 180cm, 80kg
Mesaje: 13
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Tips & Tricks

Ai dreptate, de aceea am specificat in primul rand joggingul si bineinteles tinand cont de regim / dieta, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

In legatura cu locul unde se fac abdomenele, am "pomenit" de pat, pentru ca sunt cele mai bune si corecte din punct de vedere al pozitiei pentru a nu afecta coloana vertebrala.

Si gresit, grasimea este in jurul muschilor, o data antrenati ea dispare si ramane doar muschiul. Am intalnit cazuri cand s-a ajuns foarte rau din cauza exercitiilor abdominale executate incorect, de aceea am sugerat patul.
Bineinteles, doritoarele isi pot pune imaginatia la lucru si din experienta acumulata isi pot dezvolta noi exercitii pentru silueta lor, dar avand grija ca acele exercitii sa fie executate corect. Nu depinde forma, asezarea patului ci doar de "ceva moale"

Banchetele speciale pentru abdomene au unghiul de inclinare un pic cam mare si pentru incepatorii care doresc sa o foloseasca sigur le vor face incorect.

Din experienta acumulata pana in prezent, cele mai bune abdomene sunt cele care sunt efectuate in cursa scurta si rapid pana la extenuare.


Si ca sa iti raspund si la ultima intrebare. Raspunsul este: DA!
Daca perseverezi, esti harnica si iti faci "portia" de abdomene in fiecare zi, minim 30 de minute, rezultatele vor veni nestingherite.

Depinde numai de tine, daca vrei!
__________________
No pain, no gain!.!
NeutriD, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
NeutriD, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Extem activ, este de 3339 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2822 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat