Subiect: Jurnal Greeneyes
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 07 iun 2010, 07:13:46
greeneyes's Avatar
greeneyes greeneyes este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 mai 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Date: 170cm, 109.6kg
Mesaje: 198
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Greeneyes

O noua saptamana, noi tentatii si sper eu mari izbanzi
Ce am constatat in weekendul care tocmai s-a terminat:
1) Nu este atat de greu sa-ti faci un meniu zilnic de 1100-1300 de calorii, meniu care sa iti si placa si am inceput sa beau 1,5-2,0l de apa pe zi (cu greutate fiindca pana acum beam maxim 0,5l)
2) La capitolul conditie fizica e dezastru cu mine... nu aveam parerea asta despre mine, dar e jale. Dupa 10 minute de exercitii gafaiam ca un magar. Incepusem sa fac exercitii de callanetics (multumesc Licuricicolorat pentru link-urile trimise), care teoretic nu sunt grele...practic mi s-au parut o corvoada.
Voi continua insa cu ele si cu tae bo (sotul meu vazundu-ma cum ma chinui, mi-a facut o selectie de filmultete cu tae bo pt incepatori). De la distanta par mai usor de executat, practic voi vedea in seara asta.
3) Am un noi aliat: Sotul meu este si el doritor de regim alimentar, asa ca sper eu sa-mi fie mai usor cu gatitul si cu tentatiile.

Sper sa fie o saptamana spornica si cu realizari pentru toata lumea!
greeneyes, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2131 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1614 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1098 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]