View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 01 iul 2010, 16:16:47
ali_lumi's Avatar
ali_lumi ali_lumi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 19 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Stil De Viata Sanatos + Sport
Date: 161cm, 50kg
Mesaje: 7.308
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 14 mesaje
Implicit Re: Barbatul ideal - cum este el?

Citat:
Anterior postat de Adella Vezi mesajul
Barbatul ideal e simplu ..trebuie sa te iubeasca ..de aici are toate calitatile ...mereu sa se gandeasca la tine inainte de orice ,sa fie fericit de fericirea ta ,sa sufere alaturi de tine ..sunt atat de multe...banii nu conteaza ..ci potentialul din el ...si nu in ultimul sa fie destept
Sa va povestesc ceva legat de destin :cand eram mica prin clasa a 5-a am facut un oracol cum ziceam noi ,in care ne scriam vrute si nevrute ..si dupa cateva luni de relatie cu actualul meu sot ii zic hai sa-ti arat cutia mea de amintiri printre care si 3 oracole..si ce gasim la intrebarea "Care e baiatul visurilor tale?" si era scris de mine inalt ,brunet cu ochii negrii ..descrierea lui ,si asta nu e tot ,trecem la alta intrebare "Care e dorinta cea mai mare bla bla?" si eu am scris ..dragoste la prima vedere la 21 de ani ,precizez ca noi ne-am casatorit la 1 an dupa ce ne-am cunoscut,chiar fix
Asa ca dincolo de ce planuri ne facem undeva acolo lucreaza destinul
FOarte frumos . E clar ca a-ti fost predestinati
Eu cand eram mai mica, intr-o noapte de pasti, dupa ce venisem de la biserica, stiti ca se spune , ca iei floare si o pui sub perna , si noaptea iti vei visa alesul. Acum nu stiu cat de adevarat a fost , sau vorba Adellei " mana destinului " dar la 12 ani am visat barbatul cu care sunt in momentul de fata , efectiv i-am vazut figura de departe , cret,brunet , cu ochii verzi..
Si ca sa nu ma abat de la subiect , barbatul ideal ar trebuii sa fie, iubitor asta in primul rand,sa stie " unde sa puna mana" atunci cand doare, atunci cand suferi. Sa ti fie alaturi si la bine si la rau.
Sa fie un tata bun , daca este cazul. Din putinul care-l avem sa stie sa faca o avere( sau cel putin asa sa para ) . Si binenteles multe altele..
ali_lumi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1826 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1309 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1568 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat