View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 19 iul 2010, 08:58:57
blondi's Avatar
blondi blondi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 30 iun 2010
Locaţie: La birou, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Hipocalorica
Date: 166cm, 53.50kg
Mesaje: 59
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Casnicia mea se destrama...

viata de dinainte de joc = viata de prietenie.
imediat dupa ce ne-am casatorit, dupa o luna, el a inceput sa se joace. inainte era ok, ne plimbam, ne distram, plecam in afara localiatii, faceam excursii. acum, s-a dus totul de rapa
il iubesc forte mult, din cauza asta inca mai sunt cu el. el sustine ca ma iubeste, dar imi reproseaza ca sunt foarte cicalitoare.
cand ii zic ca nu mai vreau sa muncesc si ca e randul lui sa munceasca imi spune sa ne mutam in orasul lui (acolo inca mai are sala de net de care se ocupa fratele lui),dar eu nu vreau asta. nu vreau sa ne ducem acolo pentru ca in primul rand ar intra iar intr-un cerc vicios - calculator toata zua + prieteni dependenti de joc, si in plus de asta soacra-mea nu prea ma agreaza, ma jigneste, incearca sa ma injoseasca, si nu vreau sa fiu aproape de ea.
blondi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1452 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 935 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 678 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat