View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 04 aug 2010, 08:27:14
Un Pai Roz's Avatar
Un Pai Roz Un Pai Roz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 03 dec 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 36
Dieta: numar calorii
Date: 158cm, 80.2kg
Mesaje: 3.165
Aprecieri acordate: 241
Am fost apreciat(a) de 263 ori in 176 mesaje
Implicit Re: Nu mai reusesc sa slabesc

Citat:
Anterior postat de Monick Vezi mesajul
Buna. Am 19 ani si am probleme cu greutatea. In urma cu 3 ani am renuntat la dulciuri si mezeluri si am slabit destul de mult, dar dupa un an am inceput iarasi sa mananc destul de multe dulciuri si multe produse de patiserie si m-am ingrasat mai mult decat inainte. In ultima vreme am incercat sa renunt la aceste obiceiuri proaste, dar nu reusesc decat cateva zile, saptamani si vazand ca nu se vede nici un rezultat, adica nu slabesc deloc, o iau de la capat si ma ingras din ce in ce mai mult. Va rog ajutati-ma, ce ar trebui sa fac ca sa slabesc? La ce ore ar trebui sa mananc si cum sa imi infrang pofta de dulciuri? Si inca ceva, marea mea probleme sunt picioarele, care sunt foarte groase si unde se depune totul foarte repede. Ce sport ar trebui sa fac ca sa le subtiez fara a creste masa musculara si a deveni si mai groase? Multumesc mult.
Buna Monica si bine ai venit!
sunt convinsa ca, daca ai reusit o data sa slabesti, reusesti si acum! Gandeste-te la motivatiile tale si nu ti le mai scoate din minte!
Problema la tine e efectul yo yo, pentru ca nu tii un regim constant. Eu am trecut prin asta si la fel am patit pana cand am inceput sa numar caloriile, care mi se pare un mod excelent de a-ti controla ceea ce mananci toata viata...exact! ai auzit bine, toata viata! ca din momentul in care ai tinut prima cura gresita de slabire, te ai " condamnat" intr un fel. Imi amintesc si acum cum am tinut eu dieta daneza la 52 kg si cum m am ingrasat si mai mult dupa, apoi alta dieta, apoi alte kg si asa mai departe
incearca sa iti pui ordine in prioritati si sa intelegi ca un stil de viata sanatos e numai in beneficiul tau si ca nu exista " sa renunt" sau " nu reusesc"...scrie cateva meniuri aici, sa vedem cam cat mananci, cand mananci si mai ales, ce.
Ideal ar fi sa mananci din 2 in 2 ore, 3 mese sa zicem de 300 calorii si 2 gustari de 150 calorii ( 1200 calorii). Este foarte important sa alegi alimentele cu IG mic si sa renunti sau sa consumi in cantitate mica dulciuri, paine, fainoase, patiserie, etc.
sport faci?
iti doresc multa bafta!
__________________
Jurnal vechi :
JURNAL ALEXANDRA- UN PAI ROZ
Un Pai Roz, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Răspuns cu citat