View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 08 apr 2009, 20:07:21
Roxie's Avatar
Roxie Roxie este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 28 mar 2009
Locaţie: Iasi/Suceava, Romania
Vârsta: 36
Dieta: personalizata de catre mine + sala
Date: 178cm, 64kg
Mesaje: 29
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit

Citat:
Anterior postat de doru Vezi mesajul
Un stil de viata sanatos nu se compara cu nici o pastila. Eu nu agreez nici o pastila care poate inlocui lucruri pe care o persoana le-ar putea face si singura, in cazul nostru sa slabeasca.
Sunt total de acord cu tine. Niciodata nu am putut intelege de ce lumea mereu tinde spre calea mai usoara si se lasa prostiti. Chiar e atat de greu de inteles ca totul porneste de la cap? Vointa e totul. Doamne, sunt oameni care sunt bolnavi incurabil si se chinuie zi de zi si nu se lasa. Si noi, astia mai norocosi, ce facem? Ne plangem de mila si ne indopam cu pastile pana ne plezneste inima si dam vina pe altii.

Imi pare rau daca am fost prea agresiva, dar sincer m-am saturat sa tot aud de pastile si de retete de doi bani. Am vazut aseara o emisiune cu adolescenti de peste 150 kg. M-au marcat povestile lor, dar tot nu ma pot abtine sa nu ii critic si sa le dau si o bataita daca i-as avea in fata - si lor si parintilor.
__________________
Tot ce e bun in viata: ori e imoral, ori e ilegal, ori ingrasa!
Roxie, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1944 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1427 kcal/zi. Pentru a slăbi 4/5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 911 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat