View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 10 apr 2009, 16:32:05
Shorty's Avatar
Shorty Shorty este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 17 feb 2009
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 38
Dieta: sunt satula de diete, doar mananc sanatos
Date: 165cm, 83kg
Mesaje: 918
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit

Citat:
Anterior postat de vraji Vezi mesajul
Buna! Sunt noua pe aici si ma gandeam sa va spun si parerea mea. Am avut 88 kg si am slabit 20 kg in 12 luni. Acum ma vad ca sunt f bine. Chiar sunt ingrijorata ca slabesc din ce in ce si incep sa arat ca o gloaba. Nu inteleg de ce nu aduceti in discutie si faptul ca a fi slab mort nu inseamna si frumos. Sa pastram cumva lucrurile intr-o limita. Ca sa ai 40 de ani si sa fii plina de riduri e chiar inestetic.
Eu fac mult sport (aerobic), de 3 ori pe saptamana si ma simt super in pielea mea. Muschii oricum cantaresc mai mult decat grasimea. O femeie slaba, inalta cu mainile si picioarele ca niste paienjeni nu sunt chiar un ideal de frumusete.
Buna vraji,

Ai dreptate in ceea ce zici...eu una nu imi doresc sa fiu "slaba"- ma multumesc si cu "normala" ...nu vreau sa arat ca un pai... doar sa ma simt bine in pielea mea...am prietene care sunt foarte slabe ..si nici macar nu arata a femei..arata ca niste copile nedezvoltate...deci clar ca nici in extrema "cealalta" nu e lumea fericita

Intr-adevar mai sunt si fete care isi doresc sa fie extrem de slabe dar nu asta e idealul meu...mie chiar mi se pare o prostie cand vad o tinerica frumusica cu un pic de colacel disperata ca este "grasa"...si ca tine regim...pentru un pic de colacel faci miscare si nu trebuie sa te privezi de mancare...daca intri in "hora" dietelor s-ar putea sa ajungi rau..te infometezi sa dai 2 kg jos ..cand le dai jos te apuci de mancat le pui la loc + inca 1 ..apoi te chinui cu 3 pui inapoi 5 ..intelegeti unde bat...
__________________
O dieta echilibrata inseamna cate o prajitura in fiecare mana.
Shorty, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2080 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1563 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1047 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat