View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 20 sep 2010, 12:17:40
CezaraCezarului's Avatar
CezaraCezarului CezaraCezarului este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Bun-simț
Date: 170cm, 69.7kg
Mesaje: 1.720
Aprecieri acordate: 156
Am fost apreciat(a) de 573 ori in 246 mesaje
Implicit Re: Pori dilatati: solutii cosmetice si naturiste

Citat:
Anterior postat de riky Vezi mesajul
Mda, ma plang si eu voua, slabutelor, ca n-am la cine altcineva....Mor de nervi cand vad porii dilatati pe nas si pe frunte, nu am cosuri, nu am puncte negre ( ca am scapat de ele ascultandu-va sfaturile ) dar am niste "cratere uriase care ba apar, ba dispar, dupa cheful lor..
Ce pot face ca sa le fa sa dispara, sau macar sa le atenuez, (pe frunte cel putin, unde mai am si riduri fine si nu stiu ce sa le fac ca am doar 19 ani )
Ce tratamente sau ce cosmetice pot folosi???? sau daca stiti alta metoda??? pls help!!

PS: poate imi spuneti si cum sa atenuez rifdurile alea mititele ca deja mi-au aparut si sunt prea mica


Ma inscriu si eu in clubul "riduri precoce, pori gigant si toate cele". Din investigatiile mele, ridurile le mai prevenim doar, si cum a spus si Monica (MCS), ne hidratam mai bine cu apa si creme. De curand mi-am luat o crema simpla, de la Plafar, hidratanta, si ma simt mai bine cu ea pe fatza - eu pana acum nu am folosit nimic, nici apa prea multa nu beam, asa ca se explica poate ridurile fine din moment ce nu ma hidratam in niciun fel, ba mai am si obiceiul sa stau incruntata.

Am vazut ca ai pomenit ca ai scapat de cosuri si puncte negre cu ascultat de sfaturi, poate mai ajuti o slabuta sa faca la fel. Pe unde se localizeaza aceste sfaturi sau poate un mic rezumat? Am cosuri de cand ma stiu, am incercat mii de solutii, poate insa nu am incercat ce trebuie. Nu prea inteleg eu de ce sunt acolo, probleme hormonale n-am, igiena buna am. Ceva o fi gresit.
__________________

शान्तिः शान्तिः शान्तिः
Don't give up on your dreams, go back to sleep.

CezaraCezarului, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1306 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat