View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 19 oct 2010, 22:34:54
Purple flower's Avatar
Purple flower Purple flower este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 sep 2010
Locaţie: ., Romania
Vârsta: 36
Dieta: Montignac personalizat faza 1
Date: 167cm, 61.6kg
Mesaje: 964
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VI

Buna seara fetelor !
Ma bucur sa va regasesc in casuta noua , cine stie cate casute vom mai avea pana la atingea targetului Monti si dupa in mentinere .
Eu reusesc sa intru cam rar in ultima vreme , ca am un program exagerat de nasol de la 9 dimi la 9 seara si nu apuc sa intru decat ori de dimineata la servici, ori la ore ca asta de acum cand toate fetele sunt la somnic.
Roxi , ce mai faci ? Miss u Ma bucur ca esti mai bine cu stomacelu . Cum iti mai merge cu dieta ? Eu datorita programului pe care il am acum , astazi de exemplu am luat cina la ora 5 dupa-masa si acum mi-e o foame ....dar ma abtin normal. e tare aiurea si cu scoala si tot, nu imi mai ramane timp de nimic. Deasemenea datorita faptului ca ajung seara acasa nu am timp sa gatesc ft mult si atunci mananc chestii ft simple de genul legume cu piept de pui , azi salata greceasca conforma de prin oras (fara sosuri , porumb, crutoane ) si nu imi place , se presupune ca ar trebui sa mananc mai mult in aceasta etapa de diversificare dar nu pot datorita programului.
Azi te-ai cantarit sau ieri? Mai povesteste-mi ce faci. Somnic usor !

Am vazut ca nu a mai intrat Ame, ce e cu ea ?
Vreau sa scriu ceva pentru Ame , sper sa citeasca.
In weekend , mai aveam faina SM cam pentru o paine , eu cumparam mereu cate un pachet de 1 kg de la magazinul de langa bloc. Sambata cand m-am dus sa mai cumpar nu am mai gasit si eram disperata pentru ca de o luna jumate numai de la ei cumpar dar mi-a spus ca nu le-a venit inca marfa si bla bla . Din acest motiv am fost nevoita sa cumpar de pe site-ul doctoritei faina si mi-au livrat-o astazi. Am primit pe langa factura si o foicica cu informatii despre faina , scrie ca e "fisa tehnica".
Datorita intrebarilor puse de tine si nelamuririlor legate de autenticitatea fainii , am sa iti copiez ce scrie pe fisa asta:
"Produsul este sarac in carbohidrati conform Anexei Regulamentului CEE 1924/2006 publicat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr L404/9 din 30.12.2006, avand 42,2% carbohidrati fata de produsul de referinta de larg consum, faina alba (minim 70% carbohidrati pentru faina alba).
Produsul este bogat in fibre conform Anexei Regulamentului CEE 1924/2006 publicat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr L404/9 din 30.12.2006, avand 16,6% fibre fata de un minim de 6 grame fibre/100 g produs prevazut pentru acordarea acestei caracteristici.
Produsul este bogat in proteine , conform Anexei Regulamentului CEE 1924/2006 publicat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr L404/9 din 30.12.2006,, 31,8% din valoarea calorica fiind data de continutul in proteine."

Mai sunt scrise si alte chestii dar nu mai am rabdare sa transcriu .

Va pup pe toate , sa aveti o noapte frumoasa !
__________________
Jurnalul meu
Purple flower, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2048 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1531 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1274 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]