View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 09 oct 2009, 11:30:21
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Joggingul creeaza dependenta

In primul rand ma simt vinovata ca nu merg la alergat de vreo 3-4saptamani,dar incerc sa recuperez cu mers pe jos.Din pacate ma dor genunchii destul de tare,tot de la jogging.Asta ar fi unul dintre dezavantaje,se cam duc articulatiile,mai ales cand esti supraponderal.
In primul rand imi lipsea iesitul la aer si alergatul in sine,nush cum as putea sa iti explic,e ca si foamea,setea,mersul la baie.Corpul meu stia ca in fiecare zi isi ia portia de alergat.
Acum,dupa ceva timp de cand nu mai alerg,nu mai simt asta,dar vad diferente la cum ma simt.Astmul isi face iar de cap,ficatul ma doare din nou,si noi avem o vorba ,eu si Pogsteru,simt ca imi curge grasime prin vene.Nu ma mai simt usoara,chiar daca am slabit aproape 2 kg in luna asta.Nu mai am energie,cu toate ca nu alerg.Cand alergam eram plina de energie pana seara,acum iar dupa 8 seara incep sa imi doresc doar sa dorm.
In primul rand schimbarile la nivelul sanatatii au fost enorme.Simteam ca am alt corp.Dar asta de la sport in general,si de la alergat in special.
Daca vrei sa te apuci de alergat sa imi spui,sunt cateva reguli de baza care trebuie respectate.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat