View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 10 oct 2009, 08:54:00
mayadyz's Avatar
mayadyz mayadyz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 oct 2009
Locaţie: Targoviste, Romania
Vârsta: 41
Date: 165cm, 100kg
Mesaje: 827
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Re: de la capat...

Va multumesc pentru incurajari fetelor, inseamna foarte mult cand stii ca sunt oameni care te inteleg, care lupta impotriva aceluiasi lucru, afurisitele astea de kilograme. Dupa o superba saptamana de concediu, timp in care am devenit dependenta de slabuta.ro, stiu ca reantoarcerea la serviciu o sa fie cu forte proaspete, si de ce nu, deja mai slabuta. Sunt deja gata pentru complimentele colegilor. Incet incet ma apuc si de mai multa miscare....sper ca in curand sa reusesc din ce in ce mai mult. Oricum, incapatanarea si curajul nu imi plipsesc, deci...inainte!
Singurul lucru care am observat ca imi plipseste deocamdata este ........nu cantar, caci pe celalalt se pare ca l-am ratacit - dar am sa remediez lucrul acesta. Luni, cumpar altul si direct pe el! La propriu! Si o sa va comunic progresele.
Sa aveti un weekend minunat si plin de reusite!
__________________
"Love is in the air.........and it makes me fly so high........."
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...apat-1523.html
mayadyz, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2293 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1776 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]