View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 27 oct 2009, 09:19:56
mayya's Avatar
mayya mayya este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 14 sep 2009
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: stil de viata sanatos pe viata,nu dieta
Date: 169cm, 71.7kg
Mesaje: 520
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Am nevoie de sfaturi si sustinere morala pentru a slabi

Citat:
Anterior postat de dianapana Vezi mesajul
astazi este a doua mea zi de monitorizare...pot spune ca sunt destul de incantata deoarece aseara am fost la sala si am muncit cu folos zic eu...m-am hotarat sa-mi urmaresc alimentatia prin weight watchers deoarece mi se pare o varinta destul de amuzanta si care sper sa o pot urma....astazi m-am hotarat sa ma apuc si de abdomene ...noroc cu sotul meu care a cumparata un aarat de facut abdomene anul trecut si astazi il sterg de praf.......multumesc pt incurajari .....
Buna Diana,te apreciez ca ai inceput cu dreptul,adica faci sport,insa la alimentatie sa ai grija nu trebuie sa te infometezi ca nu slabesti un gram trebuie sa o iei treptat,mai putine fructe dulci,legume cat mai multe.salate,carne cat mai slaba preparata la cuptor,fiarta, fripta,peste ,ton in suc propriu.... iar ca si gustari alege iaurturile degresate,sau branzica degresata cu o rosie de exemplu..fara paine,si mai bine numeri caloriile zic eu e cea mai eficienta metoda...mananci cam ce-ti place fara sa depasesti numarul de calorii pe care trebuie sa-l respecti in functie de inaltimea si greutatea ta.
mayya, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2216 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1183 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]