View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 21 dec 2010, 14:34:53
deadcountess's Avatar
deadcountess deadcountess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: Ati avut vreodata perioade de depresie?

Citat:
Anterior postat de CezaraCezarului Vezi mesajul


Pai cam asa simtisem si eu aseara cand nu am propus subiectul, ceva in genul "ce rost are sa intreb", "cui ii pasa" si altele. Insa nu se stie niciodata peste ce dam, eu chiar caut solutii pentru a nu se ajunge la terapie, undeva deep-down inside ma simt un om relativ puternic si mereu am crezut in do it yourself, chiar si cand vine de "vindecare", de la suflet la... trup. Insa peste chestia asta nu am trecut. Initial, acum cativa ani, m-am gandit ca sunt deprimata pentru ca sunt mai, well, grasa. Apoi am slabit si nu imi trecuse. Apoi m-am ingrasat iar. Cum ai zis si tu, pot functiona in societate, pot sa rad, pot sa discut, dar cand vin acasa si sunt iar de una singura o iau de la capat. Chestiile care mi se repeta cel mai des in cap pornesc de la "ce rost are sa imi dau silinta, oricum o sa se termine totul", pana la "suntem niste creaturi marunte si nimic din ce facem nu inseamna ceva". Si parca orice mi s-ar spune nu pot sa cred ca nu e asa. Si mi se pare ciudat mai ales cand cunosc oameni care sunt constienti ca da, ok, viata e "de porc", dar totusi pun un zambet pe fata, continua, si uita de toata nenorocirea asta. Chiar aseara povesteam cu o prietena si sfatul primit a fost "nu te mai gandi la asta". Da, bine, n-o sa ma mai gandesc. Cred ca trebuie sa invatam sa traim cu ea. Si mai cred, in cel mai sincer mod, ca o persoana relativ inteligenta nu are cum sa nu fie si putin deprimata, macar putin, atunci cand observa ce se intampla in jurul sau (de la starea lumii la oameni la nedreptati la orice).
Nu stiu exact de la ce vine deprimarea in cazul meu. Nu mi s-au inecat corabiile ca si celor de la stirile de la ora 5 care se spanzura ca a venit banca sa le ia casa sua mai stiu eu ce motive bine definite. Nu am vreo nemultumire concreta ci pur si simplu nu-mi convine nimic, mi se pare ca n-are rost sa fac nimic, nici macar sa respir.
Da, si eu am momente cand ma simt strong inside, dar din pacate alterneaza cu cele de deprimare, pur si simplu, dau dintr-o extrema in cealalta fara nici un motiv ca si cum ar da cineva cu banul sa decida cum voi fi eu ziua urmatoare.
Nu pot sa nu ma gandesc, sa trec peste toata scarbosenia de pe lume asta zambind, cel putin nu pt mult timp, cateodata incerc sa faca asta dar vine destul de repede momentul in care ma decompensez si iar cad in depresie. Si deja devine monoton, plictisitor, o perioada buna si apoi una proasta si tot asa la infinit.
Cred ca as fi preferat sa nu am inteligenta de loc, sa fiu o scarba materialista si hedonista care are ca singur tel sa-i fie ei bine, si asta cu orice pret.
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]
Răspuns cu citat