View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 25 feb 2011, 15:28:45
Whaley's Avatar
Whaley Whaley este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 feb 2011
Locaţie: Jud Alba, Romania
Dieta: Montignac
Date: 176cm, 71kg
Mesaje: 421
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Balenuta se transforma - jurnal de slabit Whaley

Citat:
Anterior postat de cricos Vezi mesajul
Stiu cum este, caci si eu gust din mancarica fetitei.Si mai gatesc si pentru sot.
Si eu tot un disociat tin.Se cheama Rina si dureaza 90 de zile.
Am tinut o tura de 90 din septembrie pana in decembrie si am slabit 16 kg, de la 98 la 81,6.
De sarbatori mi-am cam dat drumul la mancare si m-asm ingrasat 6 kg, iar de ieri am reluat dieta Rina.Imi place ca-i permisiva, nu am senzatia de foame si o data la 4 zile am voie si ceva dulce.Incerc sa fac si sport de vreo 3-4 ori pe saptamana(cam 30 minute de bicicleta eliptica).
Tu faci ceva sport?
UIte, dieta Rina chiar nu stiu cum e... Am auzit de ea, dar am vazut ca trebuie cumparata cartea... Felicitari pentru rezultat si succes in continuare! Cat are fetita ta?

Sport... am inceput acum sa fac. Cand eram grasa-grasa nu am reusit, era prea mult pentru articulatiile mele, aveam niste dureri crunte daca mai si topaiam pe ele (eu am facut si o fasceita plantara de la greutate, ma dureau talpile de innebuneam, ortopedul mi-a zis clar ca intai sa slabesc, abia apoi sa ma gandesc la efort fizic). Asa ca abia de o luna m-am apucat catinel-catinel de sala, doar de 2 ori pe saptamana ca asa pot sa las copilul cu cineva... Acasa n-am nici timp nici conditii sa fac, ziua nu ma lasa piciul, noaptea la 12 cand adoarme el (e mai cucuvea, inainte de 11 noaptea nu am noroc sa-l culc) nu mai am eu energie, si nici n-am spatiu sa ridic un picior fara sa lovesc mobila
Ah, pentru mine faza cu "slabesti alergand dupa copil" a fost un mit... fiu-miu are o energie ceva de speriat, de cand mergea in 4 labe fugea ca gandacelul si alerga non stop dupa el, seara cand nu era urat afara faceam cam 4-5 km cu carutul, si nu m-a ajutat la nimic... colacul e la locul lui, slabesc greu...
__________________
A minute on the lips, forever on the hips!
Jurnalul meu
Whaley, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1942 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1425 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 909 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]