View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 16 dec 2009, 11:27:13
Extasssy's Avatar
Extasssy Extasssy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 18 mai 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Dieta Hipocalorica 1200-1400 calorii
Date: 162cm, 89.1kg
Mesaje: 2.845
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 20 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Trebuie sa gasesc din nou ambitia ca sa slabesc

Citat:
Anterior postat de th3odor Vezi mesajul
Vreau sa incep sa slabesc 'din nou' . Sunt nou pe forum si vreau sa spun ca am ramas surprins de cata ambitie poti gasi aici. Felicitari tuturor fetelor si putinilor baieti care ati reusit sa slabiti. Sa va spun despre mine. Am 20 de ani 1.85 si 120 kg. Insa nu am fost tot timpul asa. de mic am fost un mare gurmand si vreau sa spun ca pana la 15 ani am reusit sa acumulez 130 de kg apoi normal cum ii in romania am fost luat in deradere de multa lume. Asa ca m-am apucat de sport de performanta si in 2 ani am ajuns la 78 de kg masa musculara destul de bine formata, ce mai mureau fetele (glumesc ). M-am mentinut pana la 18 ani si ceva dupa care din prostia mea m-am lasat de sport si inevitabilul s-a produs . Acum mi s-a pus iar pata , dar trebuie sa gasesc ambitia care am avut-o atunci. Va doresc succes in continuare si va tin la curent cu evolutia mea. Va pup
Buna Teodor,

Felicitari pentru primul pas asa cum au mai zis si fetele pe aici. Important este sa constientizezi ca trebuie sa faci asta si sa ti-o doresti mult de tot.
Acum ca ai primul pas deja facut trebuie sa il pornesti si pe al doilea...
Elimina din alimentatie tot ce este daunator, si nesanatos... Si o sa vezi ca dupa primele eliminari se vor duce ceva kg, pentru ca e o greutate considerabila in plus.
Renunta la dulciuri, la sucuri din comert (incearca sucuri naturale facute chiar de tine), renunta la painea alba, si la fainoase, a si berea ar fi bine sa fie eliminata...
Incepi incet cu sport... Sau macar miscare... Plimbari... Urcat scari etc...

Spor si multa bafta... Stii cum e pofta vine mancand asa e si cu slabitul... Cu cat slabesti mai mult cu atat ai mai mult chef si mai multa ambitie.
__________________
Un șir neîntrerupt de mici acte de voință dau un rezultat mare.
Charles Baudelaire

Extasssy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1866 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1349 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1350 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat