Subiect: Jurnal blueoana
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 30 mar 2011, 16:15:11
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Jurnal blueoana

Salut, Oana si bun venit!

Am cateva observatii la meniul tau. In primul rand, si asta spun tuturor, te rog renunta la zaharina. Este greu, stiu, dar mai bine pui putina fructoza sau putina miere de albine in cafea decat sa pui zaharina! Zaharina e toxica, iti face mult, mult rau (vezi articolele de aici de pe forum cu privire la ciclamati, aspartam etc). Iti poate inclusiv provoca scleroza multipla, iar aspartamul este un medicament, deci practic te dopezi cu el.

A doua observatie, mi se pare ca micul tau dejun se poate imbunatati. Ar trebui sa fie o masa care sa iti dea energie si chef de viata, si nu in mod artifical (de la cofeina). Eu zic ca e bine sa pui si niste paine de secara sau biscuiti cu tarate acolo, sau un terci de ovaz sau alte cereale, sau o omleta cu legume sau cu ciuperci. In sfarsit, ceva mai consistent.

Imi place pranzul tau foarte mult, dar poate poti pune si o salata acolo, numai de frumusete. Eu zic ca merge foarte bine si iti da fibre, care sunt foarte necesare.

Iar precum a zis si andra, cina ta e o gustare. La cina e bine sa mananci bine, mai ales daca mergi la zumba in fiecare seara. Pentru sport sunt buni ceva carbohidrati, deci poate merge sa pui in locul cinei de la 17:30 o gustare cu paine neagra si branza semidegresata, sau paine cu putina zacusca.

Iar la cina, dupa zumba, merge sa mananci niste proteine si grasimi: deci sa zicem o salata cu ton, masline, salata verde, rosii, ceva ulei si otet negru. Sau poti pune aici peste la cuptor cu legume fierte. Sau omleta. Sau buseuri cu branza a la Anqutz.

E bine si sa ai in jur de 1200 kcal pe zi, sunt sigura ca vei slabi frumos asa, fara sa-ti incetinesti metabolismul. Cu mult drag,

Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]