View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 06 ian 2010, 12:28:37
vadmin's Avatar
vadmin vadmin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Date: 182cm, 77kg
Mesaje: 1.886
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 31 ori in 8 mesaje
Implicit Re: La multi ani VADMIN!

Citat:
Anterior postat de mishutza Vezi mesajul
Mai,sarbatori una dupa alta.
Vadminule,La multi multi ani,sa fii fericit,sanatos,destept si frumos.
Sa ai multe idei bune sa ne imbunatatesti calculatorul de calorii(nu ca ar avea nevoie de imbunatatiri,dar mereu gasesti tu ceva ce poate fi mai bine).Sa creasca siteul slbautelor mare de tottttttttt,toata lumea sa fie slaba si tu sa fii mereu la fel de rabdator si de prezent printre noi si sa te bucuri de reusitele noastre.
Asa cum noi ne folosim de ceea ce tu ne oferi sper ca inveti si tu cate ceva de la noi,chiar daca nu ai nevoie de slabit macar sa iti fim de folos cu informatii despre o viata sanatoasa.Ca sa traiesti mult si bine si sa ne moderezi si mai mult si mai bine.
La multi aniiiiiiiiiiiiiiii
Multumesc mult Mishutza pentru urari ... trebuie sa recunosc ca ai un mod al tau unic da a face o zi sa para mai vesela. Ca si voi, sunt si eu un fan al acestei comunitati si citesc multe din subiecte si deci inevitabil aflu multe lucruri noi.

Sunt sigur ca impreuna vom reusi sa facem multe pentru comunitatea de slabute si stilul de viata sanatos va ajunge peste tot. Noi va mai pregatim multe surprize interesante, care speram sa va ajute si sa va placa.
Răspuns cu citat