View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 07 apr 2011, 16:28:12
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Trebuie sa slabesc pana la nunta! Jurnal miamarin

Salut Mia, bine ai venit,

Mi se pare dieta ta un pic dezechilibrata si cred ca ai sa ajungi in curand sa nu te mai poti misca (ceea ce e foarte rau pentru sport...). Dupa parerea mea ar trebui de dimineata sa mananci niste carbohidrati, care sa te ajute apoi cu sportul. Scoate iaurturile degresate si mananca-le semidegresate: diferenta nu e mare la kcal, dar iaurturile degresate sunt practic 1/2 de tabel periodic de la chimie, din cauza procesului de degresare. La semidegresate nu e chiar asa de rau.

Deci dimineata mananca un iaurt semi-degresat cu niste crackers WASA sau cu paine integrala, sau eventual cu cereale. Sau poti manca si WASA cu urda sau cu branza de vaci, sau o portie de buseuri cu spanac a la Anqutz. Un MD favorit al meu (care e bun in locul batonului tau mortal): 4 lg. fulgi de cereale instant ca pentru copii mici + 2 lgt. cacao SAU 2 lgt. branza vaci SAU 2 lg. stafide inmuiate in rom SAU 3 lgt. migdale sau nuci tocate + 100 ml lapte semidegresat fierbinte + 1 lgt. miere + eventual cateva picaturi de esenta de rom.

La pranz e bine ce ai pus in meniu, dar as dori sa-ti atrag atentia ca pestele Pangasius este ori crescut in mod artificial cu tot felul de chimicale ori e pescuit... corect, din apele radio-active din Asia. Deci nici nu stiu care e mai bun... Iti sugerez sa nu amesteci si oul la pranz: mananca peste sau carne slaba cu salata sau cu legume la aburi.

Poti manca la o gustare un mar sau o portocala, eventual niste alune.

Seara poti manca si putine grasimi cu proteine, iti dau eu scris ca nu se pun pe tine: deci poti manca de exemplu o omleta din 2 oua cu putin iaurt (SEMIdegresat), ardei verde si ceapa, cu o salata de castraveti.

Atentie: iti trebuie neaparat fibre ca sa poti fi sigura ca nu ramai cu toxine in organism.

Cat trebuie sa slabesti? Nu te infometa: daca te infometezi acum pielea ti se lasa si ti se zbarceste (asa e la mine), apar vergeturi, se opreste ciclul (mie mi s-a oprit la 3 luni dupa ce am inceput si eu nu mai am ciclu de 3 ani!), iti cade parul, se exfoliaza unghiile, si incepi sa nu mai poti face nimic in fiecare zi: practic numai existi si te misti ca un zombie.

Cat ai de slabit? Sunt sigura ca vei reusi, si vei fi o mireasa superba. Mult noroc! Cu mult drag,

Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat