View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 30 apr 2011, 13:22:59
glamvintage's Avatar
glamvintage glamvintage este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 ian 2011
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 44
Dieta: Rina
Date: 167cm, 58kg
Mesaje: 90
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Omega 3 si L-carnitina

Citat:
Anterior postat de Diviana Vezi mesajul
Buna fetelor,

as vrea sa incep sa iau niste suplimente alimentare pentru a ma ajuta atat la slabit, cat si in ceea ce priveste calitatea pielii mele. Am citit ca Omega 3 (ulei de peste) este foarte bun pentru redarea elasticitatii pielii precum si pentru hidratarea ei (am pielea uscata, si probleme cu vergeturile, care apar chiar si cand variez cu 2-3 kg). Stiu bineinteles, ca sunt doar o parte dintr-un tratament adecvat celulitei, insa sper sa ajute.

Voi ati luat pana acum suplimente naturiste? (nu ma refer la nimic nenatural, ci doar la vitamine, minerale, aminoacizi etc).

Astept sfaturile si parerile voastre :*

Buna!
Citisem, la un moment dat, despre Colagen si Acid Hialuronic Capsule sau pudra care se pot ingera pentru o rejuvenare generala.
Le si gasisem pe undeva la preturi cam maricele apoi am dat peste un site romanesc care avea asa ceva. Nu am incercat sar sunt tentata!
glamvintage, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1931 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1414 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 898 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat