View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 03 mai 2011, 13:33:47
Whaley's Avatar
Whaley Whaley este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 feb 2011
Locaţie: Jud Alba, Romania
Dieta: Montignac
Date: 176cm, 71kg
Mesaje: 421
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: SlimBall-balonul gastric

Nu-s "baloane", sunt niste amarate de pilule cu fibre Mi le-a facut mie cadou barbatu-miu cand m-am apucat de slabit, ca a vazut un pop-up pe net si s-a gandit ca isi poate arata "sustinerea" in felul asta
Nu mai stiu exact ce fibre contin, cred ca psyllium, pe care le cumperi cu 10 lei punga de la Plafar daca nu-s comprimate si nu scrie "Slim Ball" pe ele, sau ceva similar, oricum.
Nu-s nocive, dar nici nu fac minuni, mecanismul e banal, cu un sfert de ora inainte de masa bagi doua comprimate de fibre cu multa apa si isi maresc volumul in stomac, mananci ceva mai putin, ajuta cat de cat si la tranzit, dar depinde mult de cat mancai inainte, ca daca esti genul "un pui si-o paine la cina" sigur e apa de ploaie.
Oricum, pretul e absolut exorbitant, avand in vedere ca acelasi lucru il obtii cu orice fel de tarate sau alte categorii de fibre alimentare (pectina de mar, inulina, guma etc) la pret mult mai mic... Exista si comprimate cu fibre mult mai ieftine
LE: acum am vazut ca a scris cineva ca e o guma de fapt. Tot aia, o categorie de fibre insolubile
__________________
A minute on the lips, forever on the hips!
Jurnalul meu
Whaley, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1942 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1425 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 909 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat