Subiect: english
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 16 ian 2010, 00:46:54
ali_lumi's Avatar
ali_lumi ali_lumi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 19 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Stil De Viata Sanatos + Sport
Date: 161cm, 50kg
Mesaje: 7.308
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 14 mesaje
Implicit Re: english

Bun topic
Si eu am invatat engleza the hard way Acum vro cativa ani am fost plecata in Sua la taicamiu .(prima data dla 7 ani doar in vacantele de vara ) apoi In clasa a 5 a am ramas acolo, sa fac scoala acolo, ma obisnuiesm cu viata si nu mi venea sa mai plec de acolo : si de langa tata mai ales. Infine, la scoala credetti-ma ca mi-a fost extraordinar de greu nu stiam o iota, habar avea ce spuneau s.a.m.d
intr-un final taicamiu mi-a cumparat un dictionar roman engleza si invers, si credeti ma era EXTREM de gros deci cred ca avea vro 5000 de pagini , infine vro 15 cm grosime , va dati seama erau acolo cuvinte care cred ca nici in romana nu le stiam dar in engleza. asa si ca sa trec la subiect, seara cand veneam de la sc, si trebuia sa ma apuc de teme , si ce teme , pffffffiuuuuuu...ma gandeam si eu ca la un moment dat imi va traduce el tot dar neaah n-a fost asa. Ma apuca 3-4 dimineata cautand in dictionar fiecare cuvintel in parte , si numai zic , ca , ca se le rezolv la fel cautam cuvintele sa le scriu , deci va imaginati cat de greu este sa ei fiecare particica in parte so traduci apoi sa cauti cuvintele sa le scrii grav de tot , il uram pe tot pt ca simteam ca ma chinuia .VOrbise cu profesorul de la scoala sa ma inteleaga ca mie mai greu la inceput si nu le legam bine cuvintele Intr-un final ajunsesem sa citesc un dictionar ca pe o carte . Si acum ii multumesc din suflet ca atunci ma " pedepsit " asa pt ca acum pot spune ca sunt As la engleza.
ali_lumi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1826 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1309 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1568 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat