View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 17 ian 2010, 17:34:29
mike's Avatar
mike mike este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 02 dec 2009
Locaţie: Tg.-Mures, Romania
Dieta: Ovo-lacto-vegetarian
Date: 169cm, 74.5kg
Mesaje: 19
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Sportul si importanta lui in slabit

Nu pot, din pacate, sa ma identific cu niciunul din raspunsuri. Sportul pentru mine e ceva... obisnuit. Fac de 8 ani performanta si cu toate miile de ore de antrenament de pana acum, tind sa cred ca am devenit "imuna", daca se poate zice, la efectele sportului in dieta.
Ca sa reusesc sa slabesc, literalmente, prin sport, sau sa aiba o contributie foarte mare la pierderea kg, ar trebui sa fac, pe langa cele 2 ore de antrenament pe care le fac zilnic, un antrenament cardio sau sa merg la sala, ceea ce mi se pare foarte mult si ma depaseste din punct de vedere al timpului. Totusi, chiar daca nu ma bazez pe sport ca sa slabesc, am muschii tari si celulita foarte putina, pot sa spun ca am o fundatie pe care sa-mi cladesc corpul pe care mi-l doresc. Nu as renunta la sport niciodata!
__________________


The first and the best victory is to conquer self.
(Plato)
mike, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2313 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1796 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1022 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat