View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 08 iun 2011, 22:52:42
chyp4's Avatar
chyp4 chyp4 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuţ în trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 01 iul 2010
Locaţie: Arad, Romania
Date: 175cm, 59kg
Mesaje: 3
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Anna (Hippy)

Buna, bun venit.
In primul rând trebuie sa mănânci sănătos. Adică, trei mese pe zi, obligatoriu trebuie sa mănânci dimineața, prânz și seara. Dupa ora zece seara nimic.Trebuie sa mănânci mai puține grăsimi saturate (grăsime de porc, ulei de floarea soarelui prăjit, etc) în favoarea celor nesaturate(peste, ulei de măsline semințe neprăjite). Obligatoriu renunti la următoarele alimente: faina alba și derivate din ea (paiine, paste făinoase, biscuiți, prajituri, etc), faina de porumb și derivate din ea, floricele, orez și derivate, cartofi și derivate, zahar și derivate, morcovi fierți, păstărnac fiert, țelina fiarta, banane, struguri, fructe deshidratate, de asemenea, orice fel de sucuri, inclusiv sucul din fructe stoarse, cafea, miere de albine. Obligatoriu sport, 2 ore pe zi. Poți sa mănânci fructe numai înainte de masa cu jumătate de ora sau după masa la 4 ore. Fara apa minerala, sau ceaiuri, în favoarea apei plate.
Poți sa mănânci carne, lapte, brânza cât mai uscata, oua, salate verzi de orice fel.
Obligatoriu sa ai salate la prânz și seara, pentru a asigura necesarul de vitamine și alte elemente necesare corpului
Renunța la prostia de dieta a caloriilor. Este total ineficienta și la un moment dat te vei opri din slăbit și acolo vei rămâne.
Trebuie sa înțelegi ca tendința de îngrășare vine de la pancreasul tău care este dereglat. El a fost supra agresat cu glucide și acum secreta insulina in cantiati mari. De asemenea aceasta dereglare este cunoscuta ca și un început de viitor diabet, pentru ca, la un moment dat, pancreasul tău după ce a secretat mult prea multa insulina decât a fost programat, va înceta sa mai secrete....
Nu uita ca nu avem nevoie sa mâncam glucide, ficatul nostru le va sintetiza din grăsimi, de aceea se explica dispariția grăsimilor la cei ce țin dieta montigniac.
Îțirecomand dieta montigniac, din cartea "Michael Montigniac- Mănânc deci slăbesc". o găsești în librari sau pe net la preț de maxim 25 RON. Tot ce am scris aici găsești in aceasta carte.
Eu am slăbit în jur de 17 kg, și acum dieta montigniac a devenit un stil de viata.
Îți urez succes!
chyp4, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1767 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1250 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de chyp4; 08 iun 2011 at 23:04:33.